Sådan afmelder du e-mails fra Trustpilot

Vi vil kun sende e-mails, du selv ønsker at få, så de fleste af vores e-mails indeholder et afmeldingslink. Der er dog nogle e-mails, vi skal kunne sende til dig, f.eks. hvis du har glemt dit password eller beskeder vedrørende dine profiloplysninger.

Hvilke typer e-mails kan jeg afmelde mig?

Du kan afmelde dig e-mails om:

• Nye funktioner på Trustpilot
  • Inspiration
  • Dine anmeldelser: Hvem har du hjulpet?
  • Anmeldelsesinvitationer fra virksomheder

Bemærk: Vi kan kun afmelde dig anmeldelsesinvitationer sendt via Trustpilots invitationsservices. Virksomheder kan stadig have mulighed for at sende dig invitationer via deres egne systemer.

Afmeld dig via afmeldingslinket i en e-mail

Du kan afmelde dig e-mails som indeholder et afmeldingslink i slutningen af e-mailen, for eksempel:

Afmeldingslink i e-mail

Når du afmelder dig anmeldelsesinvitationer fra virksomheder, har du to muligheder: Du kan enten afmelde dig alle fremtidige anmeldelsesinvitationer fra en specifik virksomhed eller fra alle virksomheder på Trustpilot.

Formular til afmelding fra anmeldelsesinvitationer

Afmeld dig via din brugerkonto på Trustpilot

Du kan også vælge hvilke e-mails, du gerne vil modtage fra os ved at redigere dine profilindstillinger:

1. Log ind på Trustpilot.
  2. Før markøren hen over dit navn øverst til højre på siden, og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
  3. Scroll ned til E-mailindstillinger, og vælg dine foretrukne indstillinger.
  4. Klik på Gem e-mailindstillinger.

E-mailindstillinger for brugerkonto på Trustpilot

Tilmeld dig igen

Hvis du ved en fejl kom til at klikke på afmeldingslinket og gerne vil tilmelde dig igen, skal du bare klikke på gentilmeldingsknappen i den bekræftelse, du har fået.

Gentilmeldingslink

Du kan også gentilmelde dig direkte fra din Trustpilot-profil:

1. Log ind på Trustpilot.
    2. Før markøren hen over dit brugernavn øverst til højre på siden og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
    3. Scroll ned til E-mailindstillinger og vælg dine foretrukne indstillinger.
    4. Klik på Gem e-mailindstillinger.

Hvilke e-mails kan jeg ikke afmelde mig?

Nogle e-mails indeholder ikke et afmeldingslink. Det er primært profil- eller servicerelaterede beskeder, som vi skal være sikre på, at du modtager. Du kan f.eks. ikke afmelde dig e-mails om dine loginoplysninger, da vi skal kunne kontakte dig, hvis du glemmer dit password og har behov for at nulstille det.

Der er heller ikke et afmeldingslink i den e-mail, du får, når du tilmelder dig Trustpilot eller skriver din første anmeldelse. Denne e-mail indeholder dine loginoplysninger samt vigtige oplysninger om, hvordan du opsætter din profil.

Hvis du slet ikke ønsker at modtage profil- eller servicerelaterede e-mails, kan du slette din profil og dine anmeldelser.