​Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg har spørgsmål eller vil klage over Trustpilots databehandling eller persondatapolitik? (for brugere)

Hvis du har spørgsmål eller vil klage over vores behandling af dine personoplysninger eller over vores persondatapolitik, anbefaler vi, at du kontakter os via e-mail.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesteam.

Send en e-mail til privacy@trustpilot.com, og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vil du klage?

Du kan også klage til Datatilsynet, som er den øverste tilsynsmyndighed i relation til vores platform. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger her: www.datatilsynet.dk Klager til Datatilsynet skal indeholde navnet på den pågældende virksomhed, det påståede brud på datasikkerheden samt hvorvidt du ønsker, at oplysningerne i din klage skal deles med Trustpilot.