​Sådan tilføjer du TrustBoxe til dit website med Trustpilots Magento-udvidelse

Søger du en enkel løsning, der kan tilføje TrustBoxe til dit website? Vores Magento-udvidelse kræver ikke tekniske færdigheder og er hurtig at implementere.

I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer en TrustBox direkte via Trustpilots Magento-udvidelse. Du skal sørge for at installere vores Magento-udvidelse først, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilføj en TrustBox via Magento

Log ind på din webshops Magento Admin. Hvis du bruger Magento 1.x, skal du klikke på System > Configuration, og hvis du bruger Magento 2.x, skal du klikke på Stores > Configuration. Derefter skal du ændre Current Configuration Scope til Website og rulle ned for at finde Trustpilot-udvidelsen i menuen i venstre side. Klik på TrustBox-fanen.

Derefter vil du se en række valgmuligheder til at konfigurere TrustBoxens udseende og placering.

Enable/Disable: TrustBoxe er deaktiverede som standard. For at få vist TrustBoxen på dit website skal indstillingen være sat til Enabled.

Template: Vælg en af de gratis TrustBoxe, som vores udvidelse understøtter: Review Collector, Micro Review Count Light og Micro Review Count Dark.

Følg denne guide, hvis du foretrækker en mere avanceret TrustBox.

Locale: Vælg dit foretrukne sprog for TrustBoxen.

Position: TrustBoxen vises som standard nederst på din webside. Du kan placere den i ethvert hjørne af websiden (øverst til venstre, øverst til højre, nederst til venstre, nederst til højre).

Padding X: Du skal ændre denne værdi for at justere og flytte TrustBoxen til højre eller venstre langs den vandrette akse.

Padding Y: Du skal ændre denne værdi for at flytte TrustBoxen op eller ned langs den lodrette akse.

Hvis du er tilfreds med opsætningen af din TrustBox, skal du klikke på Save Config, og så kan du se den tilføjede TrustBox i din webshop.