Guide: Sådan tilføjer du TrustBoxe til dit website med Trustpilots Magento-udvidelse

Søger du en enkel løsning, der kan tilføje TrustBoxe til dit website? Vores Magento-udvidelse kræver ikke tekniske færdigheder og er hurtig at implementere.

I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer en TrustBox direkte med Trustpilots Magento-udvidelse. Du skal sørge for at installere vores Magento-udvidelse først, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilføj en TrustBox med Magento

Log ind på din webshops Magento Admin. Hvis du bruger Magento 1.x, skal du klikke på System > Configuration, og hvis du bruger Magento 2.x, skal du klikke på Stores > Configuration. Derefter skal du ændre Current Configuration Scope til Website og rulle ned for at finde Trustpilot-udvidelsen i menuen i venstre side. Klik på TrustBox-fanen.

Du vil nu se en række valgmuligheder til at konfigurere TrustBoxens udseende og placering.

Enable/Disable: TrustBoxe er deaktiverede som standard. For at få vist TrustBoxen på dit website skal indstillingen være sat til Enabled.

Copy-paste TrustBox code snippet here – Klik på Get TrustBox Code for at gå til din virksomhedskonto. Gå derefter til Integrationer > TrustBox-bibliotek, og vælg den TrustBox, du vil vise på dit website. Klik på Hent kode, kopiér HTML-koden, og gå tilbage til Magento Admin. Indsæt HTML-koden i det tomme felt.

Page – Hvilken side vil du placere din TrustBox på? Vælg mellem Landing (destinationsside), Category (kategoriside) og Product (produktside).

Position – Hvor på siden vil du placere din TrustBox? Vælg mellem Above element og Below element, dvs. over eller under det valgte element.

TrustBox location selector – Justér TrustBoxens placering.

Når du er tilfreds med opsætningen af din TrustBox, skal du klikke på Save Config, og så kan du se den tilføjede TrustBox på din webshop.