​Engagér dig

En af de vigtigste grunde til, at du bør tilegne dig din Trustpilot-profil, er, at det giver dig mulighed for at håndtere dine anmeldelser, herunder at besvare og rapportere dem samt at bruge vores funktion Find bruger.

Måske har du set en anmeldelse på din profil, som du rigtig gerne vil besvare, eller måske kan du ikke genkende en af brugerne og vil gerne have flere oplysninger om vedkommendes oplevelse. Ved at oprette en virksomhedskonto kan du interagere med dine kunder på en måde, som du ellers ikke har mulighed for.

Besvar anmeldelser

Når du besvarer en anmeldelse, er dit svar synligt for alle, der besøger din Trustpilot-profil. Du har dermed muligheden for at kommentere på det, brugeren har skrevet, eller blot takke vedkommende for anmeldelsen.

Når du bruger tid på at besvare dine anmeldelser, signalerer du over for potentielle kunder, der lander på din Trustpilot-profil, at du sætter pris på dine kunder og deres feedback.

Og det går naturligvis begge veje. Ved at reagere på negativ feedback kan du både vise, hvordan du håndterer kritik, og rette op på det, der gik galt for den pågældende bruger. Ikke alene kan du løse den oprindelige kundes problem, dine svar kan også hjælpe dig med at få nye kunder, da potentielle kunder er interesserede i din måde at håndtere negative anmeldelser på.

Gode råd til besvarelse af anmeldelser

Kontakt brugere

Nogle gange kan du måske ikke genkende det forløb, som er beskrevet i en organisk anmeldelse. Når det sker, kan du bruge Find bruger-funktionen til at kontakte brugeren og bede om flere oplysninger om vedkommendes købs- eller serviceoplevelse. Alle beskeder sendt via dette værktøj deles direkte med brugeren og er private.

Brugeren har så 5 dage til at besvare din anmodning. Hvis du ikke har fået svar inden fristens udløb, og du har grund til at tro, at vedkommende ikke har haft en reel købs- eller serviceoplevelse, kan du rapportere anmeldelsen med denne begrundelse.

Læs mere om Find bruger-funktionen.

Rapportér anmeldelser

Af og til offentliggøres anmeldelser, som er i strid med Trustpilots brugerretningslinjer.

Hvis dette sker, kan du rapportere anmeldelsen til vores compliance-team, som vil undersøge det beskrevne problem, og se om det kan løses.

Det er meget vigtigt, at du kun rapporterer anmeldelser, der er i strid med vores brugerretningslinjer, da misbrug af rapporteringsfunktionen kan resultere i, at funktionen spærres på din konto.

Læs mere om, hvornår du kan rapportere en anmeldelse.

ForrigeInvitér dine kunder for at modtage verificerede anmeldelser

NæsteGrundindstillinger