​Grundindstillinger

For virksomheder er det afgørende at blive genkendt, så derfor er det vigtigt, at du tilpasser din profil til dit brand. Og glem ikke at slå notifikationer til, så du får besked, når der kommer nye anmeldelser.

Oversigt over din Trustpilot-profil

Din Trustpilot-profil er den side, dine kunder ser, hvis de søger efter din virksomhed på Trustpilots website. Udover alle dine anmeldelser, din TrustScore og statistik over dine anmeldelser og stjernebedømmelser indeholder den følgende oplysninger:

• Virksomhedsoplysninger, herunder visningsnavn og et link til din virksomheds website
  • Virksomhedsbeskrivelse
  • Virksomhedslogo (alternativt et screenshot af din hjemmeside eller et andet billede)
  • Kontaktoplysninger

Gennemgå din profils layout, og sørg for regelmæssigt at tjekke, at alle oplysningerne er opdaterede og korrekte.

Læs mere om, hvordan du tilpasser din virksomhedsprofil

Slå notifikationer til

Kunderne sætter pris på en hurtig reaktion, så derfor er det vigtigt at slå anmeldelsesnotifikationer til.

Du kan vælge at få notifikationer om samtlige anmeldelser eller kun om anmeldelser med bestemte stjernebedømmelser, og det er ganske let at indstille – du skal blot gå ind på din virksomhedskonto.

Læs, hvordan du slår notifikationer til

ForrigeEngagér dig

NæsteDel dine anmeldelser