Del dine anmeldelser

At dele din Trustpilot-profil er en af de bedste måder at få flere anmeldelser på, for hvorfor have en profil, hvis ingen ved, at den eksisterer?

Din Trustpilot-profil er grundlaget for at skabe bedre oplevelser for både dig og dine kunder. Din profil øger din synlighed på Trustpilot, og det fører til flere anmeldelser. Når du har flere anmeldelser, har potentielle kunder lettere ved at stole på – og handle med – din virksomhed.

De sociale medier

I dag er de fleste virksomheder i en eller anden grad til stede på de sociale medier. Faktisk finder man efterhånden sjældent en virksomhed, der ikke er det.

Når du bruger de sociale medier til at fortælle om din Trustpilot-profil og invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed, signalerer du, at du er åben for feedback og ikke har noget at skjule.

Det øger dine potentielle kunders tillid til dig og opmuntrer dem til at handle hos dig, når de kan læse dine anmeldelser på din Trustpilot-profil og se, hvad nuværende kunder siger om dig.

Del specifikke anmeldelser

Sådan deler du en specifik anmeldelse:

1. Log ind på din virksomhedskonto.
  2. Klik på Brugeranmeldelser i modulet til venstre.
  3. Find den anmeldelse, du vil dele. Klik på Del, og vælg det sociale netværk, du vil dele anmeldelsen på.

Du kan dele dine anmeldelser på Facebook, Twitter, Google+ og LinkedIn. Glem ikke at bruge vores Image Generator til at skræddersy dine anmeldelser, så de virkelig skiller sig ud.

TrustBoxe

Når du tilegner dig din profil på Trustpilot, får du adgang til vores widgets kaldet TrustBoxe. Placér en TrustBox et strategisk godt sted på din virksomheds website, så du kan vise din TrustScore og dit antal anmeldelser til dine besøgende.

En TrustBox viser, at det er vigtigt for dig, hvad dine kunder synes, og at du ikke har noget at skjule. Det kan være med til at overbevise en potentiel kunde om at vælge din virksomhed fremfor en konkurrents.

Forrige Grundindstillinger

Næste Praktiske oplysninger