​Del dine anmeldelser

At dele din Trustpilot-profil er en af de bedste måder at få flere anmeldelser på, for hvorfor have en profil, hvis ingen ved, at den eksisterer?

Jo flere der ved, at de kan finde dig på Trustpilot, desto flere vil anmelde din virksomhed. Og jo flere anmeldelser din virksomhed har på Trustpilot, desto lettere bliver det for potentielle kunder at se, hvor troværdig du er.

Du kan fortælle dine kunder om Trustpilot på forskellige måder.

De sociale medier

I dag er de fleste virksomheder i en eller anden grad til stede på de sociale medier. Faktisk bliver der længere og længere mellem virksomheder, der ikke er det.

Du kan bruge de sociale medier til at fortælle, at du har en profil på Trustpilot og til at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed. Så signalerer du, at du er åben for feedback.

Det kan opmuntre potentielle kunder til at handle hos dig, efter de har besøgt din Trustpilot-profil og læst dine anmeldelser.

Del specifikke anmeldelser

Du kan dele individuelle anmeldelser ved at bruge Del-knappen. Med denne knap er det muligt at slå anmeldelsen op på Facebook, Twitter, Google+ eller LinkedIn, og du finder knappen nedenunder anmeldelsen på din virksomhedskonto ved siden af knapperne Svar og Rapportér.

TrustBoxe

Når du tilegner dig din profil på Trustpilot, får du adgang til nogle af vores widgets kaldet TrustBoxe.

Hvis du placerer en TrustBox på et strategisk velegnet sted på din virksomheds website, kan du vise din TrustScore, antal anmeldelser og det faktum, at du har en profil på Trustpilot til alle, der overvejer, om de skal handle hos dig.

For mange potentielle kunder kan en TrustBox være dét, der overbeviser dem om, at de skal vælge din virksomhed fremfor din konkurrents.

ForrigeGrundindstillinger

NæstePraktiske oplysninger