Sådan deler og fremviser du dine anmeldelser

Med et godt omdømme kan du tiltrække nye kunder og få dine eksisterende kunder til at vende tilbage.

Kom i gang nu

Trustpilot tilbyder forskellige måder at dele og fremvise din virksomheds anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelser på. Derved signalerer du, at du er åben over for feedback, og det kan føre til et øget antal anmeldelser fra både dine nuværende og potentielle kunder.

Del service- og lokationsanmeldelser på sociale medier

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Serviceanmeldelser.

1. Find den anmeldelse, du vil dele, under Indbakke, og klik på Del i bunden af den.

Bemærk: Hvis din pakke indeholder vores Image Generator, kan du klikke på Skræddersy og del og kombinere anmeldelsen med et iøjnefaldende baggrundsbillede, som du kan dele på sociale medier.
  1. Ud for Eller del den med det samme: kan du vælge, hvilken social platform du vil dele anmeldelsen på.

1. Tilmeld dig, eller log ind på det sociale medie i pop op-vinduet. Angiv, hvor du vil dele anmeldelsen, og følg trinene.

Del produktanmeldelser på sociale medier

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Anmeldelser > Produktanmeldelser.

1. Find den anmeldelse, du vil dele, under Indbakke, og klik på Del i bunden af den.

1. Ud for Eller del den med det samme: kan du vælge, hvilken social platform du vil dele anmeldelsen på.

1. Tilmeld dig, eller log ind på det sociale medie i pop op-vinduet. Angiv, hvor du vil dele anmeldelsen, og følg trinene.

Fremvis dine anmeldelser med TrustBoxe

Brug vores TrustBoxe til at fremvise dine anmeldelser ved at integrere dem på dit website, så du kan vise din kundefeedback direkte på dit website eller i din markedsføring. Med TrustBoxe kan du vise dine anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelser.

Fremvis dine anmeldelser via Facebook-fanen

Trustpilots Facebook-fane linker din virksomheds profilside på Trustpilot til din virksomheds Facebook-side, så dine besøgende på Facebook kan se din TrustScore, stjernebedømmelse og op til 50 af dine seneste anmeldelser.

Fremvis dine anmeldelser med Trustpilots marketingmateriale

Du kan også bruge vores marketingmateriale til at fremvise dine anmeldelser på tværs af dine SoMe-kanaler og i din markedsføring. Vi har billeder, logoer og skabeloner, du kan bruge til både trykt og digital markedsføring.

Næste Trustpilots Facebook-fane