​Tips og tricks

Læs vores tips og tricks, så du er sikker på, at du bruger Trustpilot-platformen korrekt og overholder vores retningslinjer.

I vores virksomhedsretningslinjer finder du det regelsæt, der gælder for de virksomheder, der bruger vores platform. For brugere og forbrugere, der bruger platformen, gælder vores brugerretningslinjer (læs mere i artiklen Retningslinjer for anmeldelser).

Vores virksomhedsretningslinjer

Vi vil opfordre dig til at læse vores virksomhedsretningslinjer, så du er sikker på, hvilke regler der gælder, når du bruger Trustpilot-platformen. Hovedpunkterne er forholdsvis enkle, men for at give dig et hurtigt overblik, har vi sammenfattet dem i artiklen Oversigt over Trustpilots virksomhedsretningslinjer.

Du finder samtlige detaljer her:

Tips og tricks til virksomheder

Vi har samlet nogle gode råd for at hjælpe dig med at sikre, at du overholder vores retningslinjer og får mest muligt ud af Trustpilot:

Du kan læse mere på vores supportcenter.

ForrigePraktiske oplysninger

NæsteTrustpilots e-handelsintegrationer