​Invitér dine kunder for at modtage verificerede anmeldelser

Nu, hvor du har tilegnet dig din Trustpilot-profil, og ved, hvad Trustpilot går ud på, er du klar til at invitere dine tidligere og nuværende kunder til at anmelde din virksomhed.

Det kan du gøre på to måder: manuelt og automatisk.

Men først:

Hvad er verificerede anmeldelser, og hvorfor er de vigtige?

For at kvalificere dig til fordele såsom Google Seller Ratings skal du inden for de seneste 12 måneder have modtaget 100 verificerede anmeldelser fra det valgte land med en samlet bedømmelse på mindst 3,5 stjerner.

Manuelle invitationer

Hvis du er ny på Trustpilot og endnu ikke har ret mange anmeldelser, er det en god idé at invitere dine tidligere kunder manuelt, så din profil får det nødvendige boost til at komme godt fra start.

Når du sender en manuel invitation via din virksomhedskonto, modtager dine kunder vores optimerede invitationsskabelon, som ifølge vores tests giver dig den bedste svarprocent. Vi har afprøvet utallige skabeloner med forskellige skrivestile, formuleringer og formater og valgt denne, fordi den virkelig fungerer.

Du kan sende manuelle invitationer på tre måder:

Upload en datafil

Kopiér og indsæt data fra et dokument

Indtast dataene manuelt

Når anmeldelserne begynder at rulle ind, er det på tide at se på, hvordan du kan forenkle invitationsprocessen.

Automatiserede invitationer

Det er fint at have få gode anmeldelser på sin Trustpilot-profil, men potentielle kunder vil gerne læse nye, relevante anmeldelser. Jo flere nye anmeldelser din virksomhed har, desto mere reel (og troværdig) virker den.

Den bedste måde at sikre en regelmæssig tilstrømning af nye anmeldelser på din side er at automatisere din invitationsproces med vores Automatiske Feedback Service (AFS).

Hvis du bruger et e-handelssystem, der understøttes af en af vores integrationer, kan du automatisere dine invitationer. Det kan du læse mere om i vores artikel om Trustpilots e-handelsintegrationer.

Det er let at implementere AFS, og det betyder, at du ikke hele tiden skal huske at opdatere, uploade og invitere nye kunder hver måned.

Forrige Velkommen til Trustpilot

Næste Engagér dig