​Invitér dine kunder for at modtage verificerede anmeldelser

Send invitationer til dine kunder og få verificerede anmeldelser

Når du har tilegnet dig din Trustpilot-profil og sat dig ind i, hvordan du kan bruge Trustpilot, kan du begynde at invitere dine tidligere og nuværende kunder til at anmelde din virksomhed.

Vores mål er at gøre invitationsprocessen så enkel som muligt, så du kan komme hurtigt i gang med at få anmeldelser. Alt, hvad du skal gøre, er at invitere dine kunder manuelt eller bruge vores Automatisk Feedback Service (AFS) til at automatisere din invitationsproces.

Forskellen mellem organiske og verificerede anmeldelser

Anmeldelser, hvor kunden ikke opfordres til at skrive dem, er "organiske" anmeldelser. Det betyder, at en kunde går ind på trustpilot.dk for at skrive en anmeldelse på eget initiativ efter at have haft en købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed. Anmeldelser er derimod "verificerede", når en virksomhed modtager anmeldelser som svar på invitationer sendt til deres kunder via Trustpilots invitationsservices. De bliver automatisk markeret som "Bekræftet ordre". En organisk anmeldelse kan også blive markeret som "Bekræftet ordre", hvis vores compliance-team har set gyldig dokumentation for, at brugeren har haft en reel oplevelse med den pågældende virksomhed.

Opnå fordele med verificerede anmeldelser

Google anerkender verificerede anmeldelser som anmeldelser skrevet af en kunde eller bruger, der har haft en reel købs- eller serviceoplevelse. Med verificerede anmeldelser kan du opnå fordele som eksempelvis Google Seller Ratings. Du kan kvalificere dig til dem i et land, når du har opnået 100 verificerede anmeldelser fra det pågældende land med en samlet bedømmelse på 3,5 stjerner eller højere inden for de sidste 12 måneder.

Manuelle invitationer

Hvis du først lige er begyndt at bruge Trustpilot og endnu ikke har fået så mange anmeldelser, vil manuelle invitationer være en enkel måde for dig at fremhæve din profil og øge antallet af anmeldelser.

Når du sender manuelle invitationer via din virksomhedskonto på Trustpilot, modtager dine kunder e-mails, der er baseret på vores optimeret invitationsskabelon. Vi har testet mange forskellige skabeloner med forskellige skrivestile, formuleringer og formater og valgt den, der førte til de bedste resultater.

Du kan sende manuelle invitationer på tre måder:

Når du begynder at få anmeldelser, kan du overveje at forenkle processen endnu mere med vores automatiske invitationer.

Automatiserede invitationer

Ved at automatisere invitationsprocessen sikrer du, at du regelmæssigt får nye, relevante anmeldelser på din virksomhedsprofil.

Med dit e-commerce-system er det ligetil at automatisere processen. Du finder vores tilgængelige integrationer her.

Hvis vi ikke understøtter dit e-commerce-system, kan du bruge vores Automatisk Feedback Service (AFS) til at sende dine invitationer. AFS er nem at implementere, og så slipper du for at skulle opdatere og uploade nye kundefiler hver måned.

Forrige Velkommen til Trustpilot

Næste Engagér dig