Sådan sender du serviceanmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med dine kundedata

Hvis du vil invitere dine kunder til at skrive serviceanmeldelser, kan du oprette en CSV-fil med deres data og importere den til din virksomhedskonto på Trustpilot.

Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services, har op til 90 dage fra første brug til at uploade en fil med deres kundedata. Antallet af manuelle invitationer, du kan sende, afhænger af din pakke:

• Free: 50 pr. måned
  • Standard: 500 pr. måned
  • Growth: 750 pr. måned
  1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsmetoder, og klik på Prøv at få anmeldelser på anden vis nederst på siden.
  2. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil. Kolonnerne i din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:
    • Kundens e-mailadresse
    • Kundenavn
    • Referencenummer

Du finder hjælp til at oprette CSV-filen her.

3. Kontrollér, at dine kundedata er korrekte, og klik på Næste.
  4. Udfyld feltet Afsendernavn, og brug rullemenuen til at vælge den svar-mailadresse, invitationen skal sendes fra. Klik derefter på Næste.
  5. Klik på Vælg skabelon under Opret din invitationsmail.
  6. Vælg det sprog og den skabelon, du vil bruge til invitationen, under Trustpilots optimerede skabeloner, og klik derefter på Vælg denne skabelon.
  7. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Send dine kunder videre til dette website for at skrive en anmeldelse. Klik derefter på Næste.
  8. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.