Sådan sender du invitationer ved at uploade en fil med dine kundedata (serviceanmeldelser)

Hvis du vil invitere dine kunder til at skrive serviceanmeldelser, kan du oprette en CSV-fil med deres oplysninger og derefter importere den til din virksomhedskonto på Trustpilot. Sådan gør du:

VIGTIGT

● Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services den 1. oktober 2020 og derefter, har op til 90 dage fra første brug til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores betalte services, har op til 90 dage fra den 1. november 2020 og derefter, hvor deres kontraktfornyelse er trådt i kraft, til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

Eksisterende kunder, der abonnerer på vores gratis services, har op til 90 dage fra første brug den 1. oktober 2020 og derefter til at sende anmeldelsesinvitationer ved at uploade en fil med deres kundedata.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitér kunder.
  2. Vælg Upload en fil – serviceanmeldelser under Invitér manuelt.
  3. Klik på Vælg fil, og upload din CSV-fil. Kolonnerne i din CSV-fil skal indeholde følgende data i samme rækkefølge:
  • kundens e-mailadresse
  • kundens navn
  • referencenummer

1. Kontrollér, at dine kundedata er korrekte, og klik på Fortsæt.
  2. Udfyld feltet Afsendernavn, vælg den svar-mailadresse, invitationen skal sendes fra, i rullemenuen, og klik på Fortsæt.

1. Klik på Vælg skabelon under Opret din invitationsmail.

1. Vælg det sprog og den skabelon, du vil bruge til invitationen, under Trustpilots optimerede skabeloner, og klik derefter på Vælg denne skabelon.
  2. Vælg det lokale Trustpilot-website, dine kunder skal sendes til for at skrive deres anmeldelse, fra rullemenuen Send dine kunder videre til dette website for at skrive en anmeldelse. Klik derefter på Næste.

1. Kontrollér, at alle oplysningerne er korrekte, og klik på Send invitationer.