​Praktiske oplysninger

Vi ved, hvordan det er at begynde på noget nyt. Nogle gange har man brug for en hjælpende hånd, der kan lede en i den rigtige retning.

På denne side kan du finde nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig i gang med at bruge Trustpilot. Det kan være en god idé at bogmærke siden, så du let kan finde den igen.

Trustpilots ordliste

Vi vil nødig forvirre dig, så vi har lavet en ordliste, som kan hjælpe dig med at forstå alle de termer, vi bruger, når vi taler om vores platform.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, er vores supportcenter et godt sted at starte. Her finder du hundredvis af artikler, guides og webinars, der kan hjælpe dig med at løse de mest almindelige problemer.

Vi har lagt mange kræfter i at udvikle supportcentret, og der bliver hele tiden tilføjet nye artikler, mens eksisterende artikler løbende opdateres.

Hvis du har spørgsmål om vores platform, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde svarene på supportcentret.

Besøg supportcentret nu

Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for at tale med nogen med det samme, sidder vores supportteam klar til at hjælpe mellem kl. 9.00 og 24.00.

Du finder vores livechat-funktion i nederste højre hjørne på vores supportcenter.

Ellers kan du til enhver tid kontakte os ved at klikke på Kontakt support øverst på vores supportcenter og udfylde kontaktformularen.

Vil du vide mere?

For det siges jo, at man kommer langt med viden, og med vores YouTube-kanal kan du nemt opnå mere viden.

Der kan du finde en masse videoer: fra simple, trinvise guides til nogle af vores mere komplekse processer til interviews med nuværende partnere og medarbejdere.

Husk at abonnere på kanalen, så du ikke går glip af en ny video.

Gå til Youtube-kanalen nu

Find os på de sociale medier

Her kan du holde dig opdateret om alt, der har med Trustpilot at gøre.

Find os på Facebook

Tweet os på Twitter

Kort om vores pakker

Som virksomhed kan du vælge mellem fire pakker.

Med alle fire pakker, selv vores gratis pakke, er det muligt at:

• Redigere din profilside på Trustpilot
  • Modtage notifikationer om nye anmeldelser
  • Besvare anmeldelser
  • Anmode kunder om et referencenummer og bruge vores Find bruger-funktion
  • Integrere e-handelsapps
  • Sende invitationer
  • Sende invitationspåmindelser
  • Opnå Google Seller Ratings samt Bing og Yahoo forhandleranmeldelser
  • Bruge vores standard-TrustBoxe
  • Dele dine anmeldelser på de sociale medier med kun ét klik
  • Se din statistik-oversigt
  • Benytte vores online-supportcenter, herunder vores chat- og e-mailsupport

Lite-, Pro- og Enterprise-pakkerne er betalte og indeholder forskellige funktioner og muligheder, adgang til bedre TrustBoxe og mulighed for at sende flere invitationer hver måned.

Læs mere om, hvad de forskellige pakker indeholder her.

ForrigeDel dine anmeldelser

NæsteTips og tricks