​Praktiske oplysninger

Bliv fortrolig med Trustpilot, og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din virksomhedskonto.

På denne side kan du finde nyttige oplysninger, der kan hjælpe dig i gang med at bruge Trustpilot.

Trustpilots ordliste

I ordlisten kan du finde forklaringer på nogle af de termer og koncepter, som bruges på Trustpilot. Brug den til at blive mere fortrolig med vores platform.

Supportcenter

Vores supportcenter indeholder hundredvis af nyttige artikler og guides, der kan hjælpe dig i gang med at bruge Trustpilot. Du kan eksempelvis finde ud af, hvordan du logger ind, opsætter din virksomhedskonto, inviterer kunder og kommer i gang med at indsamle anmeldelser.

Vi har en masse artikler, der fortæller, hvordan du effektivt kan bruge vores system, når du er blevet mere bekendt med Trustpilot. Vi vil gerne hjælpe dig med at bruge Trustpilot til at finde ud af, hvad du gør godt, hvad du kan forbedre, samt hvordan du bedre skaber dialog med dine kunder, så du kan styrke dit brand.

Kontakt support

Hvis du har spørgsmål om Trustpilot eller brug for hjælp, kan du kontakte vores supportteam. Du skal bare udfylde vores kontaktformular, som du finder ved at klikke på Kontakt support øverst til højre på vores supportcenter.

Mellem kl. 09.00 og 24.00 kan du også få hjælp af vores supportteam enten telefonisk eller via vores livechat. Du skal muligvis opgradere din pakke for at få adgang til denne service.

Videoguides på YouTube

Hvis du gerne vil vide mere om Trustpilot, kan du besøge vores YouTube-kanal.

Der kan du finde en masse videoer, bl.a. trinvise guides til nogle af vores mere komplekse processer samt interviews med nuværende partnere og medarbejdere.

Husk at abonnere på kanalen, så du ikke går glip af en ny video.

Følg os på de sociale medier

Hold dig opdateret om alt, der har med Trustpilot at gøre, ved at følge os på de sociale medier. Du kan finde os på Facebook og Twitter.

Virksomhedskonto-funktioner

Du kan vælge mellem fire forskellige pakker, når du opretter en virksomhedskonto på Trustpilot.

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise

Med alle fire pakker er det muligt at:

• Redigere din profilside på Trustpilot.
  • Modtage notifikationer om nye anmeldelser.
  • Besvare anmeldelser.
  • Anmode kunder om et referencenummer og bruge vores Find bruger-funktion.
  • Integrere eCommerce-apps.
  • Sende invitationer.
  • Sende invitationspåmindelser.
  • Opnå Google Seller Ratings og forhandleranmeldelser fra Bing og Yahoo.
  • Bruge vores standard-TrustBoxe.
  • Dele dine anmeldelser på de sociale medier med kun ét klik.
  • Se din statistik-oversigt.
  • Benytte vores online-supportcenter, herunder vores chat- og e-mailsupport.

Lite-, Pro-, og Enterprise-pakkerne har forskellige priser. Hver pakke har forskellige ekstra funktioner, f.eks. adgang til et større udvalg af TrustBoxe og mulighed for at sende flere invitationer hver måned afhængigt af, hvilken pakke du vælger.

Læs mere om, hvad de forskellige pakker indeholder her.

Forrige Del dine anmeldelser

Næste Tips og tricks