Introduktion til invitationer med Trustpilots e-commerce-integrationer

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Med Trustpilots e-commerce-integrationer kan du nemt automatisere afsendelsen af dine anmeldelsesinvitationer. I denne artikel kan du læse, hvilke integrationer der understøtter invitationer.

Trustpilots integrationer kommunikerer direkte med din platform og opretter automatisk invitationer efter hver ordre. Du kan invitere dine kunder til at skrive en serviceanmeldelse, produktanmeldelse eller begge dele på én gang.

Trustpilot har i øjeblikket integrationer til følgende e-handelsplatforme:

Er du i tvivl om, hvilken e-handelsplatform du bruger? Så kan du finde ud af det med hjælp af dette værktøj.

Hvis du vil vide mere om integrationer og synkronisere andre Trustpilot-funktioner, finder du nyttige oplysninger i disse artikler.