​Trustpilots e-handelsintegrationer

Hvis din virksomhed anvender en af de mere populære e-handelsplatforme, er det meget sandsynligt, at Trustpilot allerede har udviklet en integration til den.

Hvis du bruger en af Trustpilots e-handelsintegrationer, kan du let automatisere din invitationsproces direkte via platformen, så du kan bruge din tid på vigtigere ting såsom at drive din virksomhed.

Tip: Hvis du ikke ved, hvilken e-handelsplatform du bruger, kan du finde ud af det med dette værktøj.

Trustpilot har i øjeblikket integrationer til følgende e-handelsplatforme:

Du skal blot klikke på den platform, du bruger, så åbnes en guide, som kan hjælpe dig med at implementere integrationen.

Min e-handelsplatform står ikke på listen

Det er ikke noget problem. Hvis din platform endnu ikke står på listen, kan du bruge vores Automatiske Feedback Service (AFS), som kan opsættes i løbet af få minutter.

Vi arbejder hele tiden på nye tiltag til vores platform, så det er muligt, at der snart kommer en integration til din platform, men i mellemtiden kan du bruge AFS til at strømline din invitationsproces.

Kom i gang med AFS nu.

ForrigeTips og tricks

Kommentarer

Log ind for at kommentere.