Sådan vælger du et brugernavn til din Trustpilot-profil

Hver Trustpilot-profil skal have et brugernavn, som vises offentligt ved siden af brugerens anmeldelser. Dit brugernavn er ikke permanent, så du kan altid ændre det igen. Du vælger dit brugernavn ud fra, hvorvidt du vil kunne identificeres, eller om du ønsker en vis grad af anonymitet.

Hvad kan dit brugernavn være?

Du kan frit vælge dit brugernavn. Mange af vores brugere vælger kun at bruge deres fornavn, mens andre bruger deres fulde navn.

Hvis du foretrækker at være anonym, kan du vælge noget andet end dit navn – det skal bare være passende for en anmeldelsesplatform og i tråd med vores retningslinjer for brugere. Du må f.eks. ikke udgive dig for at være en anden, ligesom dit brugernavn ikke må indeholde hadefuld retorik, bandeord, ærekrænkende udtalelser, markedsføring mv.

Bemærk: Vi benytter din e-mailadresse som identifikator for din profil, så det er muligt, at andre har samme brugernavn som dig. Der kan f.eks. være flere på Trustpilot med brugernavnet "Jens Hansen".

Derfor har vi brugt dit fulde navn

Hvis du har tilmeldt dig Trustpilot via Facebook, har du givet tilladelse til, at vi får adgang til udvalgte oplysninger, såsom dit navn og dit profilbillede på Facebook. Hvis dit brugernavn på Facebook er dit fulde navn, vil det også være tilfældet på Trustpilot. Du kan læse mere om dette i vores persondatapolitik for brugere.

Hvis du har skrevet en anmeldelse som svar på en invitation, har vi oprettet din profil med de oplysninger, vi har fået af den virksomhed, som inviterede dig til at anmelde dem. Hvis de har benyttet dit fulde navn, bliver dette automatisk også dit brugernavn på Trustpilot.

Sådan ændrer du dit brugernavn

1. Log ind på din brugerkonto på Trustpilot, før markøren hen over dit brugerikon i øverste højre hjørne, og vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  2. Angiv et nyt brugernavn i feltet Navn (offentligt)* under Personlige indstillinger.
Bemærk: Dit brugernavn skal indeholde mellem 2 og 30 tegn og må ikke inkludere tal eller specialtegn såsom “#&@+[ ]( )”.
  1. Klik på Gem oplysninger for at bekræfte ændringerne.
Bemærk: Der kan gå op til 20 minutter, før eventuelle ændringer kan ses på Trustpilot.