​Vælg et brugernavn til din Trustpilot-profil

Hver Trustpilot-profil skal have et brugernavn. Du vælger dit brugernavn udfra, hvorvidt du vil kunne identificeres, eller om du ønsker at være anonym til en hvis grad.

I modsætning til mange andre platforme er dit Trustpilot-brugernavn ikke permanent, og du kan til enhver tid ændre det.

Hvad kan mit brugernavn være?

Du kan frit vælge dit brugernavn. Mange af vores brugere vælger kun at bruge deres fornavn, mens andre bruger deres fulde navn.

Hvis du foretrækker at være anonym, kan du vælge noget andet end dit navn - det skal bare være passende for en anmeldelsesplatform og stemme overens med vores brugerretningslinjer. Du må f.eks. ikke udgive dig for at være en anden, ligesom dit brugernavn ikke må indeholde hadefuld retorik, bandeord, injurierende udtalelser, reklamer mv.

Bemærk, at vi benytter din e-mailadresse som identifikator for din profil, så det er muligt, at andre har samme brugernavn som dig. Der kan f.eks. være flere på Trustpilot med brugernavnet "Jens Hansen".

Hvorfor har I brugt mit fulde navn?

Hvis du har tilmeldt dig Trustpilot ved at forbinde din profil med et socialt medie såsom Facebook, har du givet tilladelse til, at vi får adgang til udvalgte oplysninger, såsom dit navn og dit profilbillede på Facebook. Hvis dit brugernavn på Facebook er dit fulde navn, vil det også være tilfældet på Trustpilot. Du kan læse mere om dette i vores persondatapolitik for brugere.

Hvis du har skrevet en anmeldelse som svar på en invitation, har vi oprettet din profil med de oplysninger, vi har fået af den virksomhed, som inviterede dig til at anmelde dem. Hvis de har benyttet dit fulde navn, bliver dette automatisk også dit brugernavn på Trustpilot. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du retter eller ændrer dit brugernavn.

Hvordan ændrer jeg mit brugernavn?

Du kan nemt ændre dit brugernavn og andre indstillinger på Trustpilot. I denne artikel kan du læse hvordan.

Bemærk: Det kan tage op til 20 minutter, før dine ændringer er synlige på Trustpilot.