Sådan bruger du Google Tag Manager til at integrere en TrustBox på dit website

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du gerne vil tilføje en TrustBox til dit website, men har begrænset adgang til kildekoden, kan du bruge Google Tag Manager (GTM) til at tilføje TrustBoxen som et brugerdefineret script. I denne artikel kan du læse, hvordan du gør.

Ved hjælp af GTM kan du oprette et nyt tilpasset HTML-tag, tilføje TrustBox-koden og placere din TrustBox på din webside som et brugerdefineret script.

Kontrollér, at GTM er sat korrekt op på de websider, hvor TrustBoxene skal være. Du finder nyttige oplysninger i Googles supportartikel om GTM.

Bemærk: Det kræver grundlæggende viden om HTML at bruge Google Tag Manager.

Sådan gør du

1. Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot, og vælg Vis dine anmeldelser > Website-widgets. Vælg den ønskede TrustBox, og klik på Hent kode.
  2. Log ind på din Google Tag Manager-konto og opret et nyt tilpasset HTML-tag.
  3. Din TrustBox vises som standard nederst på siden. Du kan flytte den på to måder:
    • Hvis du har adgang til din sides HTML-kode, skal du tilføje en TrustBox-pladsholder (container), f.eks. <div id="trustbox"/>. Indsæt derefter TrustBoxen i pladsholderen med GTM.
    • Find en eksisterende pladsholder i din HTML-kildekode, og henvis til dens "ID" eller "class" i GTM for at sætte TrustBoxen ind. I nedenstående eksempel skal du henvise til "customer-experience"-elementet som din TrustBox-pladsholder i GTM. Image_1__1_.png
  4. Indsæt din TrustBox-kode pakket ind i en JavaScript-funktion i GTM's tagkonfiguration-panel.
    • Udskift pladsholderen HTML_ID med pladsholderens ID, du tilføjede i trin 3.
    • Udskift pladsholderen TRUSTBOX_HTML med TrustBoxens HTML-kode. Det er koden med <div>-elementet.
    <script>
     (function () {
      var containerId = 'HTML_ID';
      var trustboxContainer =
       document.getElementById(containerId) ||
       document.getElementsByClassName(containerId)[0];
      if (trustboxContainer) {
       var trustbox = document.createElement("div");
       trustbox.innerHTML = 'TRUSTBOX_HTML';
       trustboxContainer.appendChild(trustbox);
      }
     })();
    </script>
    <!-- TrustBox script -->
    <script type="text/javascript"
    src="//widget.trustpilot.com/bootstrap/v5/tp.widget.bootstrap.min.js" async></script>
    <!-- End Trustbox script -->

Vigtigt: Du skal altid tilføje bootstrap-scriptet lige efter HTML-koden.
  5. Tilføj en DOM Ready-trigger som aktiverende trigger under Trigger > Aktiverende triggers.Image_2.jpg
  6. Opret en ny version i GTM og offentliggør dine ændringer.