​Sådan tilføjer du TrustBoxe til dit website med Google Tag Manager

Vil du gerne tilføje en TrustBox til dit website, men har begrænset adgang til kildekoden? Så kan Google Tag Manager (GTM) være den rette løsning for din virksomhed.

Med GTM kan du tilføje en TrustBox til dit website som et brugerdefineret script. I denne artikel kan du læse, hvordan du sætter GTM op, opretter et nyt tilpasset HTML-tag, tilføjer TrustBox-koden, og endelig hvordan du sætter den ind på websiden. Bemærk, at der kræves grundlæggende kendskab til HTML.

Før du går i gang, skal du bruge din TrustBox-kode. Log ind på din virksomhedskonto og vælg den TrustBox, du vil implementere > Konfigurér din TrustBox > Klik på Hent kode.

Opsæt Google Tag Manager

Kontrollér, at GTM er sat korrekt op på de websider, hvor TrustBoxene skal være. Du finder nyttige oplysninger i Googles supportartikel om GTM.

Opret et nyt tilpasset HTML-tag

Log ind på din GTM-konto og opret et nyt tilpasset HTML-tag.

Vælg Tilpasset HTML på Google Tag Managers betjeningspanel for at tilføje din TrustBox.

Tilføj TrustBox-koden og indsæt den på siden

Hvis du kopierer og indsætter din TrustBox-kode i tagkonfiguration-panelet, vises din TrustBox som standard nederst på websiden. Du er nødt til at tilføje nogle ekstra linjer med kode for at flytte din TrustBox.

Find ud af, hvor på siden du vil placere din TrustBox

Der er to steder at vælge imellem:

Mulighed A

Hvis du har adgang til din sides HTML-kode, skal du tilføje pladsholder-HTML, f.eks. <div id=”trustbox”/>. Indsæt derefter TrustBoxen i pladsholderen via GTM.

Mulighed B

Find en eksisterende pladsholder i din HTML-kilde af typen "ID" eller "class", og sæt den ind i GTM for at indsætte TrustBoxen.

Hvis din side indeholder et element med et ID, såsom "customer-experience", kan du referere til det i GTM som en container for din TrustBox.

Sæt TrustBoxen ind i den valgte container

Indsæt din TrustBox-kode pakket ind i en JavaScript-funktion i GTM's tagkonfiguration-panel.

I følgende kodestykke skal du erstatte de orange HTML-pladsholdere med class-attributten eller ID'et for den container, du vil placere din TrustBox i, samt din TrustBoxs DIV-kode:

<script>
 (function () {
  var containerId = 'HTML_ID';
  var trustboxContainer =
   document.getElementById(containerId) ||
   document.getElementsByClassName(containerId)[0];
  if (trustboxContainer) {
   var trustbox = document.createElement("div");
   trustbox.innerHTML = 'TRUSTBOX_HTML';
   trustboxContainer.appendChild(trustbox);
  }
 })();
</script>
<!-- TrustBox script -->
<script type="text/javascript"
src="//widget.trustpilot.com/bootstrap/v5/tp.widget.bootstrap.min.js" async></script>
<!-- End Trustbox script -->

Vigtigt: Du skal altid tilføje bootstrap-scriptet lige efter HTML-koden.

Når du har tilføjet kodestykkerne, skal du vælge en trigger, der kan aktivere tagget. Du skal vælge en DOM Ready-trigger.

Tilføj en DOM Ready-trigger til dit nye tag i Google Tag Manager.

Du bør nu kunne oprette en ny TrustBox i GTM og offentliggøre dine ændringer.