​Vores sikkerhedsprocedurer

Med en kombination af de bedste sikkerhedsprocedurer sikrer vi vores platform og beskytter vores kunders, brugeres og forbrugeres data.

Tip: Du finder detaljerne omkring vores sikkerhedsprocedurer i vores white paper (under Vedhæftede filer) i slutningen af denne artikel.

Datasikkerhed

Da Trustpilot er et community for online-anmeldelser står datasikkerhed højt på vores prioriteringsliste.

Det er vigtigt for os at have datasikkerheden på plads på alle niveauer, uanset om det drejer sig om data tilhørende personer, der skriver anmeldelser på Trustpilot, forbrugere, der bruger vores platform, vores kunder og samarbejdspartnere eller vores egne medarbejdere.

Det drejer sig først og fremmest om at tage ansvar

Vi har en række retningslinjer og processer til at fremme en virksomhedskultur, hvor de bedste procedurer kommer i første række. Vores retningslinjer omfatter bl.a. fortrolighed, datasikkerhed, dataopbevaring og -gendannelse, hindring af datalækage, etik og antibestikkelse.

Vi gennemgår og opdaterer løbende vores retningslinjer, som vi understøtter af regelmæssig intern træning. Vores medarbejdere verden over bliver undervist både i grupper og via e-læring i bl.a. databeskyttelse og -sikkerhed.

En række sikkerhedsforanstaltninger

Sikkerhedsforanstaltningerne for vores infrastruktur og vores retningslinjer for datalagring omfatter:

• brug af stærke adgangskoder,
  • begrænset adgang til vores separate netværk,
  • krypteret dataoverførsel,
  • sikre firewalls og antivirusbeskyttelse samt
  • regelmæssig sikkerhedskopiering af vores oplysninger, som derefter lagres sikkert

Vores servere hostes af Amazon Web Services, som sikrer os et højt sikkerhedsniveau, stor databeskyttelse samt netværksadskillelse, samtidig med vi undgår servernedbrud og -fejl. Før vi foretager ændringer ved vores produkter og services, kører vi grundige tests, og derudover har vi hackere tilknyttet, der mod betaling rapporterer eventuelle sikkerhedsproblemer til os, så vi kan udbedre dem.

For at sikre vores kontorer og hardware kan vores ansatte kun få adgang ved hjælp af en nøglebrik, mens gæster skal registreres og godkendes. Vi tager også vores forholdsregler i forbindelse med opgradering eller udskiftning af udstyr, idet vi følger strenge sikkerhedsprocedurer for at sikre, at alle data er slettet.

Virksomheder kan vælge den mest passende løsning

Virksomheder, der sender anmeldelsesinvitationer ud ved hjælp af vores services, kan vælge den mest passende metode for dem. Vi tilbyder både løsninger, hvor virksomhederne er nødt til at dele deres kunders personoplysninger med os, og løsninger, hvor det ikke er nødvendigt at dele oplysningerne med os (du finder en oversigt her).

Hvis en virksomhed vælger en invitationsmetode, der kræver, at de deler personoplysninger med os, beskytter vi oplysningerne i overensstemmelse med datalovgivningen, deriblandt EU's persondataforordning (GDPR).

Trustpilots sikkerhedsteam

Vores sikkerhedsteam står for at koordinere og overvåge vores sikkerhedsarbejde. Gruppen består bl.a. af fagfolk fra topledelsen, tekniske eksperter, der dagligt arbejder med vores produkter og services, samt specialister i databeskyttelse og -sikkerhed.

Hvis du har nogen spørgsmål om sikkerhed, er du velkommen til at kontakte vores team på: privacy@trustpilot.com

Vedhæftede filer