Jeg vil gerne slette min profil på Trustpilot (for virksomheder)

Hvis du ikke ønsker at bruge Trustpilots services mere, kan vi fjerne dine login-oplysninger og ændre status på din offentlige profilside til 'ikke-tilegnet profil'.

Bemærk: Hvis du ændrer status på din offentlige profilside, mister du blot adgang til din virksomhedskonto – hverken din offentlige profilside eller dine eksisterende anmeldelser bliver fjernet. Og vores brugere vil fortsat kunne anmelde din virksomhed på Trustpilot.

Hvad er forskellen på min virksomhedskonto og offentlige profilside?

Det er kun dig eller de medarbejdere, du har givet adgang, der kan se din virksomhedskonto. Det er der, du logger ind for at besvare anmeldelser, rapportere anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer, og kontakte brugere, du ikke kan genkende. Det er også der, du kan sende invitationer og opsætte integrationer med e-handel.

Sådan ser dine anmeldelser ud på din virksomhedskonto:

Din offentlige profilside er den side på Trustpilots website, hvor dine kunder kan skrive en anmeldelse af din virksomhed. Hvis siden indeholder anmeldelser, forsvinder de ikke, selvom status ændres.

Hér ser du et eksempel på en offentlig profilside:

Forsvinder mine anmeldelser, hvis statussen på min offentlige profilside ændres til 'ikke-tilegnet profil'?

Trustpilot er et community for online-anmeldelser, og alle anmeldelser er ejet af de brugere, der skriver dem. Derfor fjernes eller skjules eksisterende anmeldelser på din offentlige profilside ikke.

Når vi fjerner din virksomhedskonto, vil der stå 'ikke-tilegnet profil' på din offentlige profilside. Dine kunder kan stadig søge efter og anmelde din virksomhed, men uden en virksomhedskonto (dvs. mulighed for at logge ind og håndtere dine anmeldelser) kan du ikke besvare dine anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du ikke kan logge ind på din virksomhedskonto, mister du muligheden for at reagere på dine anmeldelser, deriblandt rapportere eller besvare dem og kontakte en bruger, men dine anmeldelser bliver ikke fjernet. Du finder flere nyttige oplysninger om vores procedurer i denne artikel.

Hvordan ændrer jeg status på min profilside til 'ikke-tilegnet profil'?

Hvis du har læst og forstået ovenstående og stadig vil ændre status på din offentlige profilside til 'ikke-tilegnet profil', skal du kontakte en af vores supportmedarbejdere.

Du kan komme i kontakt med vores supportteam via vores live chat, som du åbner ved at klikke på Have questions? i nederste højre hjørne på vores supportcenter. Du kan også udfylde vores kontaktformular, som du åbner ved at klikke på Kontakt support øverst på vores supportcenter.

Derefter vil en af vores supportmedarbejdere kontakte dig og tage sig af din anmodning.