Hvordan beskytter vi dine data?

Det er vigtigt for os at beskytte folks persondata. Derfor har vi opdateret vores processer og retningslinjer, så vi lever op til kravene i EU's nye gennemgribende persondataforordning (GDPR).

Databeskyttelse er vigtig for os

Hos Trustpilot arbejder vi hårdt for at beskytte alles data. Vores kunder og brugere skal trygt kunne gøre brug af vores services, velvidende at deres persondata er beskyttet.

Derfor tilstræber vi altid at være så gennemsigtige som muligt omkring vores processer for at opbevare, behandle og beskytte persondata.

Hvad gør Trustpilot for at leve op til GDPR?

Vores engagement i datasikkerhed og -beskyttelse betyder, at vi har foretaget ændringer for at sikre, at vi opfylder kravene i EU's nye persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018.

For at overholde EU's gennemgribende persondataforordning (GDPR) er virksomheder i EU og globalt nødt til at gennemgå og genoverveje, hvordan de håndterer og beskytter persondata.

Da Trustpilot er en anmeldelsesplatform, spiller data en central rolle for os. At invitere folk til at skrive anmeldelser og dele deres oplevelser indebærer nemlig udveksling af oplysninger. For at være helt forberedte har vi derfor haft travlt med at indføre nye processer og opdatere vores oplysninger om, hvordan vi behandler data (se nedenfor).

For virksomheder der arbejder med Trustpilot-anmeldelser

Hvis din virksomhed arbejder med Trustpilot-anmeldelser, kan du downloade vores white paper om Trustpilot og GDPR (se nedenfor under Vedhæftede filer). Det indeholder en oversigt over nogle af de vigtigste områder, din virksomhed skal have styr på, for at sikre at I også opfylder kravene i persondataforordningen.

Du kan også se Trustpilots databehandleraftale, der opfylder kravene i GDPR og bestemmer, hvordan vi behandler data på vegne af virksomheder. Aftalen samt en oversigt over vores underdatabehandlere er tilgængelig på vores website.

Du kan læse mere om, hvordan vi beskytter virksomhedernes data, i denne artikel om vores sikkerhedsprocedurer (her kan du også downloade vores white paper om sikkerhedsprocedurer for Trustpilots invitationsservices) og i vores persondatapolitik for virksomheder.

For forbrugere og brugere

GDPR giver den enkelte forbruger flere rettigheder og større kontrol med sine persondata.

Du kan læse, hvordan vi beskytter vores brugeres persondata, i vores persondatapolitik.

Spørgsmål om databeskyttelse?

I overensstemmelse med GDPR har Trustpilot udnævnt en databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du som virksomhed eller forbruger har spørgsmål om datasikkerhed og -beskyttelse, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesteam og databeskyttelsesrådgiver på privacy@trustpilot.com.

Vedhæftede filer