​Hvordan beskytter vi dine data?

For os er det vigtigt at beskytte folks persondata. Derfor er vi ved at opdatere vores processer og retningslinjer, så vi opfylder kravene i EU's nye gennemgribende persondataforordning (GDPR).

Databeskyttelse er vigtig for os

Hos Trustpilot arbejder vi hårdt for at beskytte alles data. Vi ønsker, at vores kunder og community kan drage fordel af vores services og samtidig være sikre på, at deres persondata er beskyttet.

Derfor tilstræber vi altid at være så gennemsigtige som muligt omkring vores processer for at opbevare, behandle og beskytte persondata.

Hvad gør Trustpilot for at leve op til GDPR?

Vores engagement i datasikkerhed og -beskyttelse betyder, at vi igennem længere tid har forberedt os på, at EU's nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018.

For at overholde EU's gennemgribende persondataforordning (GDPR) er virksomheder i EU og globalt nødt til at gennemgå og genoverveje, hvordan de håndterer og beskytter persondata.

Da Trustpilot er en anmeldelsesplatform, spiller data en central rolle i vores forretning. At invitere folk til at skrive anmeldelser og dele deres oplevelser indebærer nemlig udveksling af oplysninger. Så for at være helt forberedte har vi haft travlt med at indføre nye processer og opdatere vores oplysninger om, hvordan vi behandler data (se nedenfor).

For virksomheder, der arbejder med Trustpilot-anmeldelser

Hvis din virksomhed arbejder med Trustpilot-anmeldelser, kan du downloade vores white paper om Trustpilot og GDPR (se nedenfor – rul ned til Vedhæftede filer). Det indeholder en oversigt over nogle af de vigtigste områder, din virksomhed skal have styr på, for at sikre at I også opfylder kravene i persondataforordningen.

Du kan også se Trustpilots databehandleraftale, der opfylder kravene i GDPR og bestemmer, hvordan vi behandler data på vegne af virksomheder. Aftalen samt en oversigt over vores underdatabehandlere er tilgængelig på vores website.

Du kan læse mere om, hvordan vi beskytter virksomhedernes data, i vores persondatapolitik.

For forbrugere og brugere

GDPR giver den enkelte forbruger flere rettigheder og større kontrol med sine persondata.

Du kan læse, hvordan vi beskytter vores brugeres persondata, i vores persondatapolitik.

Vi vil løbende opdatere oplysninger om, hvordan vi håndterer databeskyttelse, på vores online-supportcenter og trust-site.

Spørgsmål om databeskyttelse?

I overensstemmelse med GDPR vil Trustpilot udnævne en databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du som virksomhed eller forbruger har nogen spørgsmål om datasikkerhed og -beskyttelse, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesteam og databeskyttelsesrådgiver på privacy@trustpilot.com.

Vedhæftede filer