​Hvor bliver mine anmeldelser vist?

Når du skriver en anmeldelse på Trustpilot, kan den blive vist flere forskellige steder. I denne artikel kan du læse om, hvor du finder dine anmeldelser.

På virksomhedens Trustpilot-profil

Din anmeldelse vises primært på den anmeldte virksomheds Trustpilot-profil, og i mange tilfælde er det også det eneste sted, den vil være synlig for offentligheden.

Andre nyere anmeldelser vil blive vist ovenover din anmeldelse og skubbe den længere ned på siden, efterhånden som virksomheden modtager flere anmeldelser. Derfor kan det blive sværere at finde din anmeldelse, jo længere tid der går.

Hvor kan dine anmeldelser ellers blive vist?

Dine anmeldelser hjælper andre brugere med at træffe bedre købsbeslutninger og med at afgøre, om en virksomhed er troværdig, inden de handler hos dem. De fleste anmeldelser vil kun blive offentliggjort på den anmeldte virksomheds profil, men i nogle tilfælde vil en anmeldelse også blive vist andre steder. Det kan være:

1. Under Mine anmeldelser

Alle brugere har en personlig profil på Trustpilot, hvor de anmeldelser, man har skrevet, kan findes under Mine anmeldelser. Du kan finde dem ved at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne på en hvilken som helst side på Trustpilot og vælge Mine anmeldelser fra rullemenuen.

Hvis du vil finde en af de anmeldelser, du har skrevet, er dette det hurtigste og nemmeste. Her kan du også redigere, opdatere og slette dine anmeldelser og skrive flere anmeldelser af efterfølgende købs- eller serviceoplevelser.

2. Under Mine anmeldelser på dine venners profil

Hvis du har forbundet din Trustpilot-profil med din Facebook-profil, vil dine anmeldelser muligvis også blive vist under Mine anmeldelser på dine venners profil, ligesom deres anmeldelser kan blive vist på din profil.

Hvis du vil ændre dette, kan du gøre det ved at redigere dine indstillinger for sociale medier.

3. På den anmeldte virksomheds Facebook-side

Hvis den virksomhed, du anmelder, har aktiveret Trustpilot-plugin'et på deres Facebook-side, vil anmeldelsen måske også vises dér under en separat fane kaldet Trustpilot Reviews.

Ligesom det er tilfældet med virksomhedernes profilside på Trustpilot, vises de nyeste anmeldelser over de ældre, så hvis din anmeldelse vises her, vil den sandsynligvis blive mindre synlig med tiden.

4. Hvis virksomheden beslutter at fremhæve din anmeldelse

Trustpilot har en funktion for virksomhedsbrugere kaldet Image Generator, som gør det muligt at kombinere et udvalgt citat fra en anmeldelse med et baggrundsbillede og dele det på deres sociale medier og websites.

På den måde kan virksomhederne dele deres gode anmeldelser med flere potentielle kunder på en visuelt tiltalende måde.

5. I Google Seller Ratings

Fordi Trustpilot er en Google-partner, kan de anmeldelser, du skriver på Trustpilot, blive inkluderet i Google Seller Ratings. Det betyder, at Google måske vælger din anmeldelse, når de viser anmeldelser af en virksomhed.

6. På virksomhedens eget website

Trustpilot har forskellige muligheder for virksomheder, der gerne vil vise deres Trustpilot-anmeldelser på deres egne websites, herunder en mængde forskellige plugins og widgets.

Informationerne hentes fra Trustpilots website og opdateres løbende, så det er mindre sandsynligt, at ældre anmeldelser vises.

7. På Trustpilots hjemmeside

På Trustpilots hjemmeside fremhæves nogle af de nyeste anmeldelser af forskellige virksomheder. De udskiftes hyppigt, i takt med at der skrives nye anmeldelser.

Men selvom dette er værd at huske på, når man skriver en anmeldelse, modtager vi hundredetusindvis af nye anmeldelser hver dag, så sandsynligheden for, at din anmeldelse fremhæves på vores hjemmeside, er meget lille. Og hvis den fremhæves, er det kun i ganske kort tid.