Hvordan ændrer jeg mit profilbillede?

Upload et billede og vis, at du er en ægte person, som har haft en reel købs- eller serviceoplevelse.

Hvis du har tilmeldt dig via e-mail, er dit profilbillede som standard en grå silhuet. Skift profilbilledet, og vis, at du er en ægte person, man kan lytte til, når man søger oplysninger om virksomheder.

Skift dit profilbillede

1. Før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne på Trustpilots hjemmeside. Vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  2. Klik på Upload et nyt profilbillede under Personlige indstillinger.
  3. Vælg det ønskede billede, og klik på Åbn.

Klik på Fjern mit profilbillede for at fjerne dit profilbillede.

Bemærk: Når dit billede er uploadet, kan der gå op til 20 minutter, før det kan ses på Trustpilot.

Hvad kan jeg bruge som billede?

Dit profilbillede kan være ligeså farverigt og kreativt, som du ønsker, men tænk over dette, når du vælger et billede:

• Dit billede skal have en minimumshøjde og -bredde på 73 px. Du kan bruge filformaterne .jpeg, .png, .gif, .bmp og .tiff.
  • Sørg for, at du har rettigheder til at bruge billedet.
  • Brug ikke virksomhedslogoer eller annoncer.
  • Undgå billeder, der indeholder noget stødende, såsom hadefulde ytringer eller symboler, bandeord eller nøgenhed.

Hvis du er i tvivl, kan du læse Trustpilots brugerretningslinjer for at sikre, at dit billede er tilladt.

Skal jeg have et profilbillede?

Nej, du behøver du ikke uploade et profilbillede. Den grå silhuet vil vises i stedet.