​Hvordan ændrer jeg mit profilbillede?

Din profil har ikke nødvendigvis et billede – det kommer an på, hvordan du har tilmeldt dig Trustpilot. Du kan dog nemt uploade et billede eller ændre det eksisterende.

Hvordan ændrer jeg mit billede?

Først skal du logge ind ved at gå til Trustpilots hjemmeside og klikke på Log ind i øverste højre hjørne.

1. Log ind med e-mailadressen og adgangskoden, du brugte til at oprette din profil med

Hvis du skrev anmeldelsen, fordi du blev inviteret til det, blev der oprettet en profil til dig, da du offentliggjorde den, og du har derfor modtaget en velkomstmail. Det betyder, at du kan logge ind på din profil og redigere indstillingerne for dit brugernavn og din profil.

For at gå ind på din profil skal du klikke på linket i velkomstmailen eller anmode om en ny adgangskode via den e-mailadresse, invitationen blev sendt til. Brug derefter dine loginoplysninger til at følge den trinvise vejledning nedenfor.

1. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  2. Vælg Mine indstillinger fra rullemenuen
  3. Klik på Upload et nyt profilbillede
  4. Et nyt vindue vises. Vælg det billede, du vil bruge, og klik på Åbn

Bemærk: Når dit billede er uploadet, kan der gå op til 20 minutter, før dit nye billede kan ses på Trustpilot.

Du kan også fjerne dit profilbillede ved at klikke på Fjern mit profilbillede.

Hvad kan jeg bruge som billede?

Dit profilbillede kan være ligeså farverigt og kreativt, som du ønsker. Du skal bare sikre, at du har rettigheder til at bruge billedet (at det er dit billede), og at det ikke er i strid med Trustpilots brugerretningslinjer.

Som tommelfingerregel skal du ikke bruge billeder, der indeholder noget stødende, såsom hadefulde ytringer/symboler eller bandeord, annoncer/logoer (især hvis de ikke tilhører dig), nøgenhed og ethvert indhold, som kan betragtes som uegnet til et professionel miljø eller uegnet for børn.

Hvis du vælger at bruge et fotografi, anbefaler vi dig at vælge et med en god opløsning.

Har jeg brug for et profilbillede?

Overhovedet ikke. Hvis du ikke vil have et billede på din profil, kan du blot vælge ikke at uploade et eller fjerne dit eksisterende profilbillede ved at følge trinene ovenfor. Så vises en grå silhuet i stedet.