​​Automatiske betalinger via betalingskort

Du kan tilmelde dig automatisk betaling via betalingskort, så du ikke skal tænke på at betale din faktura og undgår eventuel for sen betaling.

Det er hurtigt og nemt at sætte op og kræver ikke yderligere handlinger fra dig, medmindre du får nye kortoplysninger.

Minder det om direct debit?

Betalingen foregår på et fastlagt tidspunkt ligesom med direct debit.

Den væsentligste forskel er, at direct debit er en aftale med din bank, som er forbundet til din bankkonto.

Tilbagevendende betaling med betalingskort er kun forbundet til dit kort og ikke til en bankkonto.

Hvordan tilmelder jeg mig automatisk betaling?

For at tilmelde dig automatisk betaling skal du kontakte din customer success manager eller Trustpilots regnskabsafdeling og oplyse vedkommende dit kontonummer (kundenummer) og din virksomheds websiteadresse (domænenavn).

Du kan finde din customer success managers oplysninger ved at logge ind på din virksomhedskonto, føre markøren over dit navn i øverste højre hjørne og klikke på Kontakt os. Ellers kan du kontakte vores regnskabsafdeling via vores kontaktformular.

Når du har sendt din forespørgsel, vil du modtage et svar fra enten din customer success manager eller en medarbejder fra regnskabsafdelingen inden for 2-3 hverdage.

Hvad hvis jeg skifter mening?

Du kan altid kontakte din customer success manager eller en medarbejder fra vores regnskabsafdeling, hvis du alligevel ikke vil være tilmeldt automatisk betaling. Vedkommende skal bare informeres 30 dage før din næste betaling.

Hvilken type kort kan jeg bruge?

Vi tager imod VISA debit- og kreditkort, Mastercard og American Express.

Kan jeg betale på andre måder?

Ja, udover automatisk betaling via betalingskort tager vi også imod betaling via bankoverførsel, engangsbetalinger via betalingskort, betalinger via PayPal og i visse områder checks.

Du kan læse mere om de forskellige betalingsmuligheder i denne artikel.