Automatisk betaling med betalingskort

Tilmeld dig automatisk betaling med betalingskort, så du ikke skal tænke på at betale din faktura og undgår eventuel for sen betaling.

Det er nemt og hurtigt at sætte op og kræver ikke yderligere handlinger fra dig, medmindre du får nye kortoplysninger.

Minder det om PBS?

Betalingen foregår på et fastlagt tidspunkt ligesom med PBS.

Den væsentligste forskel er, at PBS er en aftale med din bank, som er forbundet til din bankkonto.

Automatisk betaling med betalingskort er kun forbundet til dit kort og ikke til en bankkonto.

Hvordan tilmelder jeg mig automatisk betaling?

For at tilmelde dig automatisk betaling skal du kontakte din customer success manager eller Trustpilots regnskabsafdeling og oplyse dit kontonummer (kundenummer) samt din virksomheds webadresse (domænenavn).

Du finder din customer success managers oplysninger ved at logge ind på din virksomhedskonto, føre markøren over dit navn i øverste højre hjørne og klikke på Kontakt os. Alternativt kan du kontakte regnskabsafdelingen via vores kontaktformular.

Når du har sendt din forespørgsel, vil du inden for 2-3 hverdage modtage et svar enten fra din customer success manager eller en medarbejder fra regnskabsafdelingen.

Hvad hvis jeg skifter mening?

Du kan altid kontakte din customer success manager eller en medarbejder fra vores regnskabsafdeling, hvis du alligevel ikke vil være tilmeldt automatisk betaling. Du skal bare informere os 30 dage før din næste betaling.

Hvilke typer kort kan jeg bruge?

Vi tager imod VISA debit- og kreditkort, Mastercard og American Express.

Kan jeg betale på andre måder?

Ja, vi tager også imod betaling via bankoverførsel, engangsbetalinger med betalingskort, betalinger via PayPal og i visse områder checks.

Læs mere om de forskellige betalingsmuligheder i denne artikel.