​Din Trustpilot-faktura i detaljer

I denne artikel kan du læse, hvad de forskellige elementer på en Trustpilot-faktura betyder. Vi udsteder fakturaer på flere forskellige sprog i henhold til dine kontoindstillinger.

1. Virksomhedsnavn og -adresse

Navn og adresse på din virksomhed i overensstemmelse med de oplysninger, du videregav til os, da du satte din konto op.

2. Fakturanummer

Alle vores fakturaer får et unikt referencenummer, så vi kan identificere dem i vores system.

3. Faktureringsdato

Den dato, fakturaen blev oprettet.

4. Forfaldsdato

Den dato, hvor betaling skal ske for at undgå strafgebyrer.

5. Betalingsbetingelser

Perioden, som fakturaen skal betales indenfor, i henhold til din kontrakt.

6. Kundenummer

Det unikke referencenummer, som hjælper os med at identificere din virksomhed.

7. Kundens ordrenummer

Det unikke referencenummer eller ordrenummer, som du har oplyst os om. Det er ikke alle virksomheder, der videregiver ordrenumre til os, så derfor kan feltet være tomt.

8. CVR-nummer

Hvis din virksomheds hovedkontor ligger i et EU-land, har du et CVR-nummer.

Bemærk: Hvis din virksomheds hovedkontor ligger i et EU-land, og du ikke har et gyldigt CVR-nummer, bliver du opkrævet 25 % i moms. Dette gælder kun for virksomheder, der modtager fakturaer fra Trustpilot A/S.

9. Beskrivelse

En kort beskrivelse af det produkt eller de services, du betaler Trustpilot for. På de fleste fakturaer er der kun et eller to elementer, såsom Pro- eller Enterprise-pakken. Hvert element står på en separat linje.

10. Faktureringsperiode

Perioden, fakturaen dækker.

11. Antal

Antal elementer, der er inkluderet i fakturabeløbet. I det viste eksempel inkluderer prisen 3.000 invitationer pr. måned til at skrive en brugeranmeldelse.

12. Pris

Prisen for hvert element på listen.

13. Total

På din faktura finder du følgende totaler: i alt ekskl. moms, den samlede moms samt det samlede fakturabeløb, som er summen af de første to totaler.

14. Betalingsoplysninger

Her finder du oplysninger om de forskellige betalingsmetoder, deriblandt bankoplysninger til bankoverførsler og muligheden for at tilmelde dig automatisk betaling. Derudover er der oplysninger om strafgebyr samt instruktioner om, hvem du skal kontakte vedrørende din faktura.

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende din faktura, kan du kontakte vores regnskabsafdeling her.