FAQ om fakturering

I denne artikel får du svarene på de oftest stillede spørgsmål om fakturering. Hvis du benytter dig af en af Trustpilots betalte pakker, har du muligvis spørgsmål om emnet.

Hvordan ændrer jeg mine fakturerings- eller betalingsoplysninger?

Du kan opdatere dine betalings- og faktureringsoplysninger på din virksomhedskonto på Trustpilot ved at gå ind under Indstillinger > Fakturering > Skift betalingsmetode. Denne funktion er tilgængelig for alle brugere med administratorrettigheder.

Min virksomheds CVR-nummer er blevet ændret – hvordan giver jeg besked om det?

Kontakt din account manager, og informér vedkommende om ændringen.

Hvem kan svare på spørgsmål om min faktura?

Du skal kontakte din account manager, som henviser dig til den rette afdeling, hvis vedkommende ikke selv kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg få en kopi af min faktura?

Du kan finde en kopi af din faktura ved at gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Fakturering. Dér kan du også se din Faktureringshistorik og downloade dine tidligere og aktuelle fakturaer.

Hvordan kan jeg betale min faktura?

Du kan betale din faktura med:

• Automatiske betalinger med betalingskort
  • Engangsbetalinger med betalingskort
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Webadressen til betaling med betalingskort på min faktura virker ikke – hvad skal jeg gøre?

Webadressen på din faktura er angivet i en forkortet udgave, da hele adressen fylder flere linjer. Vi sender alle fakturaer elektronisk, så det er bedst bare at klikke på linket. Indtast ikke webadressen i din browser, da vigtige dele af den så vil mangle. Hvis linket ikke virker, skal du kontakte din account manager.

Hvor finder jeg datoen for kontraktfornyelse?

Datoen fremgår af din egen kopi af din kontrakt. Hvis du ikke har en kopi af din kontrakt, kan din account manager hjælpe dig.

Hvem kan hjælpe mig med at opgradere min pakke?

Du bør rette alle henvendelser om ændringer til din account manager, herunder opgraderinger, tilkøb og annullering af services.

Forrige: Automatisk betaling med betalingskort