FAQ – Din virksomhedskonto og dine faktureringsoplysninger

Det hænder sikkert, at du har spørgsmål vedrørende din konto. Derfor har vi lavet denne liste med svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Hvem er min customer success manager?

Du finder navnet på din customer success manager ved at logge ind på din virksomhedskonto. Før markøren over dit navn øverst i højre hjørne af skærmen, og vælg Kontakt os i rullemenuen.

På siden Kontakt os står din customer success managers navn og kontaktoplysninger. Hvis du har Trustpilot Free-pakken, bliver du videresendt til supportcentret.

Hvordan ændrer jeg mine fakturerings- eller betalingsoplysninger?

Hvis du vil ændre disse oplysninger, skal du kontakte din customer success manager direkte.

Min virksomheds CVR-nummer er blevet ændret – hvordan giver jeg besked om det?

Som med fakturerings- og betalingsoplysninger skal du også kontakte din customer success manager vedrørende ændringer på din konto.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål vedrørende min faktura?

Kontakt din customer success manager, som henviser dig til den rette afdeling, hvis vedkommende ikke selv kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg få en kopi af min faktura?

For at få en kopi af din faktura skal du kontakte din customer success manager.

Hvordan kan jeg betale min faktura?

Du kan betale din faktura med:

• Automatiske betalinger med betalingskort
  • Engangsbetalinger med betalingskort
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Webadressen til betaling med betalingskort på min faktura virker ikke – hvad skal jeg gøre?

Webadressen på din faktura er angivet i en forkortet udgave, da hele adressen fylder flere linjer.

Vi sender alle fakturaer elektronisk, så det er bedst bare at klikke på linket. Indtast ikke webadressen i din browser, da vigtige dele af den så vil mangle.

Hvem kan jeg kontakte for at opgradere eller ændre noget på min Trustpilot-konto?

Du bør rette alle henvendelser vedrørende din konto til din customer success manager, herunder ændringer, opgraderinger, tilføjelser og annullering af services.

Hvor finder jeg datoen for kontraktfornyelse?

Disse oplysninger står på din kopi af kontrakten. Hvis du ikke har en kopi, kan din customer success manager hjælpe dig.

Hvem skal jeg kontakte for at få råd om, hvordan jeg optimerer min konto, f.eks. invitationsmetoder, konvertering, trafik eller nye funktioner?

Din customer success manager står altid klar til at komme med gode råd om, hvordan du optimerer din konto.