​FAQ – Din virksomhedskonto og dine faktureringsoplysninger

Det hænder sikkert, at du har spørgsmål vedrørende din konto. Derfor har vi lavet en liste over ofte stillede spørgsmål, hvor du finder svar på nogle af de mest almindelige forespørgsler.

Hvem er min customer success manager?

Du kan finde navnet på din customer success manager ved at logge ind på din virksomhedskonto, føre markøren over dit navn i øverste højre hjørne og vælge Kontakt os fra rullemenuen.

Derefter vises en ny side med din customer success managers kontaktoplysninger. Hvis du abonnerer på en gratis pakke, omdirigeres du til vores supportcenter.

Hvordan ændrer jeg mine fakturerings- eller betalingsoplysninger?

Hvis du vil ændre dine kontooplysninger, vil vi anbefale dig at kontakte din customer success manager direkte.

Min virksomheds CVR-nummer er blevet ændret – hvordan giver jeg besked om det?

Ligesom med dine fakturerings- og betalingsoplysninger vil vi anbefale dig at kontakte din customer success manager direkte, hvis du vil ændre nogle af dine kontooplysninger.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål om min faktura?

Kontakt din customer success manager, som vil henvise dig til den korrekte afdeling, hvis vedkommende ikke kan hjælpe dig.

Hvordan kan jeg betale min faktura?

Du kan betale på følgende måder:

• Tilbagevendende betalinger via betalingskort
  • Engangsbetalinger via betalingskort
  • PayPal
  • Bankoverførsel

Klik her, hvis du vil læse mere om vores betalingsmuligheder.

Linket til betaling med betalingskort på min faktura virker ikke

Linket på din faktura er en forkortet version af websiteadressen, da hele adressen fylder flere linjer.

Eftersom vi kun sender elektroniske fakturaer ud, er det bedst bare at klikke på linket. Hvis du skriver adressen i adresselinjen, kommer du ikke ind på den pågældende side, da dele af adressen mangler.

Hvem kan jeg kontakte for at opgradere eller ændre noget ved min Trustpilot-konto?

Du bør rette alle henvendelser vedrørende din konto til din customer success manager. Det omfatter ændringer, opgraderinger, tilføjelser og annullering af services.

Hvor finder jeg datoen for kontraktfornyelse?

Disse oplysninger står på din egen kopi af din kontrakt. Hvis du ikke har en kopi ved hånden, kan din customer success manager hjælpe dig.

Hvem skal jeg kontakte for at få råd om at optimere min konto, f.eks. invitationsmetoder, øge konverteringsraten, skabe mere trafik og udnytte nye funktioner?

Din customer success manager står altid klar til at komme med gode råd om, hvordan du optimerer din konto.