​Hvordan betaler jeg min Trustpilot-faktura?

Hvis du er kunde hos Trustpilot og abonnerer på en af vores betalte pakker, er der flere måder, du kan betale dine fakturaer på.

Automatisk betaling via betalingskort

Du kan betale dine fakturaer automatisk via et kredit- eller debitkort.

Hvis du gerne vil klare betalingen af dine fakturaer på enkel vis, er denne metode det oplagte valg. Betalingen bliver automatisk trukket samme dato hver måned, og du behøver ikke foretage dig yderligere, medmindre du vil bruge et andet kort. I så fald skal du informere din customer success manager.

Et stigende antal af vores kunder vælger denne betalingsmetode, så de ikke skal tænke på at betale deres faktura og undgår eventuel for sen betaling.

Kontakt Trustpilots regnskabsafdeling eller henvend dig til din customer success manager for at tilmelde dig automatiske betalinger. Vi tager imod VISA debit- og kreditkort, Mastercard og American Express.

Betaling via bankoverførsel

Du kan overføre hele fakturabeløbet via en direkte bankoverførsel.

Du finder de nødvendige oplysninger, inklusive Trustpilots bankoplysninger, på din faktura.

For at kunne foretage en bankoverførsel skal du kontakte din bank. Det er ofte muligt at betale fakturaer online eller via en mobilapp, men det er forskelligt, hvad bankerne tilbyder, så det bør du undersøge først.

Bemærk: Hvis din virksomhed har hovedkontor uden for Danmark, Storbritannien eller USA, skal du betale via en international bankoverførsel. Dette kan din bank også hjælpe dig med.

Engangsbetaling via betalingskort eller PayPal

Vi tager også imod engangsbetalinger via betalingskort samt betalinger via PayPal.

For at benytte denne mulighed skal du klikke på linket i din elektroniske faktura. Linket finder du nederst på fakturaen under teksten: Klik på linket herunder ved betaling med betalingskort eller PayPal:

Bemærk: Sørg for at klikke på linket i stedet for at indtaste adressen i din browser, da webadressen på vores betalingsservice er meget lang, så der vises en forkortet udgave på vores fakturaer.

Vi tager imod VISA debit- og kreditkort, Mastercard og American Express.

Betaling via check

Med de seneste års udvikling inden for bankverdenen og sikre betalinger hører betalinger via check i Europa snart fortiden til.

Derfor er betaling via check kun en standardmulighed for kunder i USA.

Spørgsmål vedrørende betalinger

Hvis du har spørgsmål, der specifikt omhandler din faktura eller betalingsmetode, skal du kontakte vores regnskabsafdeling.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din konto eller kontrakt, skal du henvende dig til din customer success manager. Hvis du er i tvivl om, hvem det er, kan du finde vedkommendes oplysninger ved at logge ind på din virksomhedskonto.