​Guide: Trustpilots OpenCart-app

Få bruger- og produktanmeldelser på en nem måde. Forbind din OpenCart-platform med Trustpilot og begynd at indsamle anmeldelser automatisk.

*Denne app er udviklet til virksomheder, som bruger OpenCart e-handelsplatformen. Hvis du ikke bruger OpenCart, kan du klikke hér og finde den app, du bruger.

Et hurtigt overblik

• Når du modtager en ny ordre i din OpenCart-webshop, vil det automatisk trigge en e-mail til dine kunder, som opfordrer dem til at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • OpenCart-plugin'et understøtter multi-stores i versionerne 2.x og 3.x.

Sådan opsætter du OpenCart-appen

Forbind din OpenCart-platform med Trustpilot med 3 nemme trin:

1. Vælg din OpenCart-version.
  2. Foretag dine e-mailindstillinger.
  3. Installér plugin'et i din OpenCart-webshop.

Vælg din OpenCart-version

1. Log ind på din virksomhedskonto, og klik på Integrationer. Gå derefter ind under Apps, og klik på Forbind nu under OpenCart.
  2. Du vil blive omdirigeret til OpenCarts integrationsguide. Klik på Fortsæt.
  3. Vælg din nuværende OpenCart-version.

Foretag dine e-mailindstillinger

Angiv dine e-mailoplysninger:

1. Afsendernavn: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  2. Svar-mailadresse: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  3. Trustpilots website: Den landing page, dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er fr.trustpilot.com Trustpilots website for Frankrig.
  4. Forsinkelse af afsendelse: En ordre fra din OpenCart-platform trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før vi rent faktisk sender e-mailen. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.
  5. Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger vores produktanmeldelsesfunktion, kan du vælge Ja for at inkludere en invitation til at skrive en produktanmeldelse.
  6. Vælg en e-mailskabelon.
    • Vælg den skabelon, du vil sende til dine kunder. Du kan tilgå og redigere skabeloner på din virksomhedskonto under Rediger din skabelon. Du finder flere oplysninger her.
    • Du kan sende en test-invitation til dig selv, så du kan se, hvordan den ser ud. Det er dog kun muligt for brugeranmeldelser. Du kan færdiggøre din opsætning ved at klikke på Fortsæt.
  7. Bekræft dine e-mailoplysninger, læs og acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Fortsæt.

Installér plugin'et i din webshop

Download Trustpilot-plugin'et

Når du har foretaget dine e-mailindstillinger, skal du downloade Trustpilot-plugin'et til din computer ved at vælge Klik her for at downloade filen.

Derefter skal du klikke på Kopiér nøglen og gå til din OpenCart-webshop.

Upload Trustpilot-plugin'et i OpenCart

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på OpenCarts administratorside og installere det.

1. For at uploade Trustpilots plugin til din webshop skal du bruge Extension Installer-funktionen på OpenCarts administratorside.
  2. Når du har uploadet plugin'et, skal du gå til fanen Extensions og filtrere efter Modules.
  3. Scroll ned for at finde Trustpilots modul og klik på Install.
  4. Klik derefter på Edit.
  5. Indsæt installationsnøglen, du har kopieret fra din virksomhedskonto, på konfigurationssiden for plugin'et.
  6. Klik på Save-ikonet.
  7. Gå derefter til Extensions > Modifications-fanen og klik på Refresh.
  8. Til sidst skal du gå tilbage til din virksomhedskonto og færdiggøre integrationen ved at klikke på Færdig! Jeg har installeret plugin'et.
Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til i denne artikel.