Sådan installerer du Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores OpenCart-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af produkt- og serviceanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du integrerer Trustpilot med OpenCart (version 3.0).

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Hvis du bruger OpenCart version 2.0-2.2x eller 2.3x, finder du hjælp og vejledning i denne artikel.

Download integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto på Trustpilot > Integrationer > E-commerce > OpenCart.
  2. Vælg den relevante version af OpenCart fra rullemenuen under Vælg din OpenCart-version. Klik derefter på Download zip-fil.

Installér integrationen

1. Gå til din OpenCart admin-side, og vælg Extensions > Installer.
  2. Klik på Upload, vælg den plugin-fil, du lige har downloadet, og klik på Open.
  3. Gå til Extensions, når du har uploadet udvidelsen, og vælg Modules fra rullemenuen under Choose the extension type.
  4. Længere nede på samme side finder du en liste over moduler. Find Trustpilot-integrationen, og klik på den grønne knap for at installere udvidelsen.
  5. Klik på Edit, når du har installeret udvidelsen.
  6. Vælg din Business Unit fra rullemenuen, acceptér vilkårene og betingelserne, og klik på Confirm.

Bemærk: Du skal rydde din cache, hvis du bruger OpenCart 3.x. Gå til Dashboard > Developer Settings, og klik på Refresh.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, finder du Trustpilot-fanen til venstre på din admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger, sende anmeldelsesinvitationer og tilføje en TrustBox.

Næste: Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer