Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis OpenCart-plugin

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Med Trustpilots gratis OpenCart-plugin kan du automatisk indsamle service- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer plugin'et i din webshop.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger OpenCart eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre integrationer her. Vær opmærksom på, at hvis du bruger andre automatiske invitationsmetoder, skal du deaktivere dem for at undgå at sende invitationerne to gange.

Bemærk: Denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

OpenCart-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine anmeldelsesinvitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder på én gang.
  • Tilføj TrustBoxe med plugin'et.
  • OpenCart-plugin'et understøtter multi-stores i versionerne 2.x og 3.x.

Sådan opsætter du OpenCart-plugin'et

Forbind din OpenCart-webshop til Trustpilot med 2 nemme trin:

1. Download OpenCart-plugin'et til din computer.
  2. Upload og aktivér plugin'et i din webshop.

Sådan downloader du OpenCart-plugin'et

Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > OpenCart, og klik på Forbind nu. Vælg din OpenCart-version, og klik på Download.

Sådan installerer du OpenCart-plugin'et

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på din OpenCart Admin-side og installere det. Der er 3 tilgængelige versioner – sørg for at downloade den, der passer til din OpenCart-shop.

1. Gå til din OpenCart Admin-side, og klik på Extensions > Installer i menuen til venstre.

1. Klik på Upload, og vælg den Trustpilot plugin-fil, du lige har downloadet.
  2. Når plugin'et er uploadet, vil du se denne besked:
  1. Gå til Extensions > Extensions, og klik på Modules. Rul ned for at finde Trustpilot, og klik på Install.

1. Gå til Extensions > Modifications, sæt hak i boksen ved Trustpilot, og klik på Refresh.

Du vil nu se en besked om, at installationen lykkedes, og Trustpilot-modulet vises til venstre på admin-siden. Klik på Trustpilot-fanen, og bekræft, at du forstår og accepterer vores persondatabetingelser, inden du fortsætter.

Bemærk, at hvis du bruger OpenCart 3.x, skal du rydde din cache. Gå til Dashboard > Developer Settings, og klik på Refresh.

Sådan konfigurerer du OpenCart-plugin'et

Når plugin'et er installeret, har du følgende konfigurationsmuligheder:

• Angiv dine e-mailoplysninger.
  • Tilføj TrustBoxe med plugin'et.
  • Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din OpenCart-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder.

Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når status i OpenCart er Processing. Vælg Order completed, hvis du vil invitere dem, når status er Completed/Shipped. Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje flere TrustBoxe til dine websider ved hjælp af dit OpenCart-plugin.

1. Du kan se en forhåndsvisning af din TrustBox ved at gå til din OpenCart Admin-side og klikke på TrustBox-fanen i menuen foroven.
  2. Vælg den TrustBox, du vil se, træk den hen på dit website, og placér den, hvor du vil.
  3. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish Changes.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page – Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du foretrækker en anden side, skal du bare indtaste den specifikke webadresse.
  • Position – Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset – Vandret placering.
  • Vertical offset – Lodret placering.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Sådan implementerer du en TrustBox til Rich Snippets i Google-søgninger:

1. Vælg en TrustBox, og træk den hen på dit website.
  2. Klik på den TrustBox, du du vil se, og derefter på Customize.
  3. Aktivér Rich Snippets for SEO.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med Trustpilot-plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre de seneste 7 dage og op til 6 måneder. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders, så synkroniseres dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Du vil nu se en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle, eller om nogen mislykkedes.

Nederst på siden er en liste med oplysninger om de mislykkede ordrer. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med OpenCart-plugin'et.

Klik på til/fra-knappen under Produkt review invitations for at aktivere produktanmeldelser.

Når du har aktiveret produktanmeldelser, skal du bruge SKU-rullemenuen til at angive, hvor du gemmer dine produkt-SKU, så vi ved, hvor vi kan finde dem. Bemærk, at det er nødvendigt, for at du kan sende produktanmeldelsesinvitationer.

Du kan også vælge at angive GTIN- og MPN-numre. Men det er kun SKU-feltet, der er obligatorisk, for at vi kan oprette produktanmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Klik på Save changes for at gemme din konfiguration.

Bemærk, at vi i øjeblikket ikke har et testmiljø til testningsformål til rådighed.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.