Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

​[Webinar] Trustpilot & Google Følg

Alt, du har brug for at vide om Trustpilot og Google!

Trustpilot er en af Googles anmeldelsespartnere og er anerkendt som en pålidelig kilde til legitime anmeldelser.

Dette webinar vil give dig overblik over de forskellige fordele, du får i søgninger, og hvordan indsamling af anmeldelser via Trustpilot kan påvirke Google SEO, Seller Ratings og Rich Snippets.

Mere specifikt kigger vi på:

• Hvordan arbejder Trustpilot og Google sammen?
  • Hvordan forbedrer du din tilstedeværelse på Google ved at bruge Trustpilot?
  • Hvad kan virksomheder gøre for at få mest muligt ud af deres tilstedeværelse på Google?

Du kan læse mere om Trustpilot og Google i disse artikler: Ofte stillede spørgsmål om Google og Trustpilot og Google Seller Ratings.

Bemærk, at det er helt op til Google, hvilke data, der påvirker søgeresultater.

Webinar spørgsmål og svar

Nedenfor kan du se nogle af de spørgsmål, der blev stillet under webinaret.

Er det nødvendigt hele tiden at have mindst 150 anmeldelser over de seneste 12 måneder for at få Rich Snippets?

Du skal hele tiden have mere end 150 verificerede anmeldelser med en sammenlagt bedømmelse på 3,5 stjerner for at få Google Seller Ratings. Der er dog ingen krav til stjernebedømmelser eller antal anmeldelser for at få Rich Snippets.

Hvorfor bliver vores Trustpilot-stjerner ikke altid vist i Google AdWords-annoncerne øverst på en Google-side?

Google AdWords er et betalingsprodukt, og hos Trustpilot har vi ingen kontrol over, hvad der vises i dem. Det afhænger bl.a. af dine AdWords-indstillinger.

Vil alle TrustBoxe få Rich Snippet-funktionen eller er det kun den TrustBox, der har den nu?

Kun TrustBoxen, der er SEO-optimeret vil have den funktion.

Er der noget, der kan få Google til at straffe vores hjemmeside? Så som hvis vi kun viser udvalgte anmeldelser med høje stjernebedømmelser?

Hvis du kun viser dine favoritanmeldelser, bør du også inkludere et link til din profilside på Trustpilot, så burde der ikke være problemer med det. Den bedste løsning er at bruge en af vores TrustBoxe, hvor du har mulighed for at vise filtrerede anmeldelser. Alle vores TrustBoxe følger Googles retningslinjer.