​[Webinar] Zendesk-integration

Send din kundeservice til næste niveau med vores Zendesk-integration!

Det er svært at komme udenom, at god kommunikation er afgørende for kundeservice af høj kvalitet. Ved at kommunikere med dine kunder opbygger du tillid og styrker dit brand.

Se dette webinar og find ud af, hvordan Zendesk-integrationen kan forbedre din kundeservices effektivitet og produktivitet.

Vi vil gennemgå følgende:

• En kort intro til Zendesk
  • Fordelene for din kundeservice
  • En produktdemonstration og gode råd.

Hvis du ønsker mere information, kan du læse vores artikel om Zendesk-integrationen.

Webinar spørgsmål og svar

Nedenfor er nogle af de spørgsmål, der blev stillet under webinaret.

Kan Trustpilot bruges til at måle kundernes tilfredshed med den service, de modtager?

På nuværende tidspunkt, nej. Men du kan tagge dine anmeldelser for at se, hvilken type anmeldelser du får på de forskellige tags.

Hvad hvis kunderne ikke opdaterer deres anmeldelse, når problemet er løst?

Der kommer ikke yderligere e-mails fra Trustpilot. Vi anbefaler, at sender dine kunder en vejledning til, hvordan de kan opdatere deres anmeldelse.

Er det kun det seneste svar i Zendesk, der bliver vist på Trustpilot?

Når du skriver en offentlig kommentar i Zendesk, vises den som din virksomheds svar på anmeldelsen på Trustpilot. Tidligere svar fra din virksomhed bliver overskrevet.

Kan integrationen bruges med alle Trustpilot-konti?

Integrationen er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for vores Enterprise-kunder. Hvis du vil vide mere, kan du kontakte din Customer Success Manager.

Kan kundens e-mailadresse ses i sagen?

Ikke på nuværende tidspunkt. Men hvis det er en verificeret/inviteret kunde, kan e-mailadressen ses i vores invitationsværktøj. Er anmeldelsen organisk, vil du ikke kunne ses kundernes e-mailadresser af juridiske årsager og af hensyn til deres privatliv.