​[Webinar] Hootsuite og marketingaktiver

Vis dit omdømme andre steder end på din hjemmeside med Hootsuite og Trustpilots marketingaktiver!

Både store og små virksomheder får øjnene op for fordelene ved markedsføring på de sociale medier. Her får du nemlig mulighed for at forstå, hvordan folk har det med dit brand.
Takket være Trustpilots app-integration med Hootsuite kan du få et samlet overblik over dine Trustpilotanmeldelser side om side med dine kanaler på sociale medier.

I dette webinar vil du kunne lære om Hootsuite-app'en samt hvordan Trustpilots marketingaktiver kan styrke din marketingkampagne.

Hvis du ønsker mere information, kan du læse denne artikel.

Webinar spørgsmål og svar

Nedenfor er nogle af de spørgsmål, der blev stillet under webinaret.

Hvordan svarer du på anmeldelser i Hootsuite?

Det er meget enkelt. For at svare på en anmeldelse skal du bare holde musen over anmeldelsen i dit stream og klikke på Reply to review-ikonet, når det kommer frem i øverste højre hjørne.

Har du tips til, hvordan jeg kan dele mine anmeldelser på sociale medier på en kreativ måde?

Hvis du går til Marktingaktiver, er der en masse eksempler på kunder, der bruger Trustpilot på deres sociale medier.

Jeg har mere end ét domæne knyttet til min Trustpilot-konto. Kan jeg få et overblik over begge med Hootsuite?

Du skal bare tilføje et stream i Hootsuite, og så vil dit domæne blive føjet til dit Hootsuite-dashboard. Hvis du vil have en guide til det, kan du læse vores Support Center-artikel.

Kan jeg tilføje mit eget billede, når jeg deler anmeldelsen på sociale medier, eller skal jeg bruge Trustpilotlogoet?

Du kan sagtens bruge dit eget specialdesignede foto, når du deler anmeldelser på sociale medier.

Findes der guides, der kan hjælpe mig med at bruge Trustpilot bedre i mine markedsføringskampagner?

Ja! Tag et kig i vores Marketingaktiver og download Trustpilots styleguide for information om, hvordan du bruger Trustpilot og dine kunders feedback i din markedsføring.