Sådan bruger du Trustpilot gratis

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Udnyt den gratis adgang til Trustpilot og opbyg et troværdigt omdømme med Trustpilots Free-pakke, som giver dig adgang til nogle af vores bedste funktioner. Her kan du se, hvad du får med Trustpilot Free.

Indsaml anmeldelser og styrk dit online-omdømme

Ved at kende din virksomheds styrker og områder med forbedringspotentiale kan du bedre videreudvikle den. Indsamling af anmeldelser er den bedste måde at få værdifuld information fra dine kunder. Trustpilot tilbyder dig 100 invitationer pr. måned, som du kan sende til dine kunder. Du har adgang til vores optimerede invitationsskabeloner og kan bruge vores eCommerce-apps, Automatiske Feedback Service eller manuelle invitationer til at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed på Trustpilot.

Din virksomhed vil opleve målbare fordele ved aktivt at invitere kunder til at skrive anmeldelser. I april 2019 havde virksomheder med gratis adgang til Trustpilot og vores invitationsskabeloner en gennemsnitlig TrustScore på 4,47, og den gennemsnitlige TrustScore for organiske anmeldelser eller anmeldelser, der skrives af kunder på deres eget initiativ, var 3,78.

Få mere trafik via Google

Med Trustpilot kan din virksomhed blive synligere på Google, da dit website kan kvalificere sig til at få Google Seller Ratings, som tilføjer stjerner til dine AdWords-kampagner og dermed øger klikraten på dine annoncer.

Øg konverteringer med vores Micro Review Count TrustBox

TrustBoxe er widgets, som kan integreres på dit website. Du kan bruge dem til at vise dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse, så dine kunder kan se dit omdømme, og du kan forbedre din online-konvertering.

Med Trustpilot Free har du adgang til følgende to TrustBoxe:

• Micro Review Count viser dit samlede antal anmeldelser på Trustpilot.

• Review Collector opfordrer kunderne til at skrive organiske anmeldelser på Trustpilot.

Din virksomheds profilside på Trustpilot

Med Trustpilot Free kan du via din virksomhedskonto tilpasse din virksomheds profilside til dine behov, så du kan fremhæve din kundeservice og dit omdømme.

Det er også på din virksomhedskonto, du kan håndtere dine kundeanmeldelser: Du kan svare offentligt på dem og rapportere anmeldelser, du mener er i strid med Trustpilots retningslinjer. Og du har mulighed for at få notifikationer hver gang, du får en ny anmeldelse.

Selvbetjeningssupport

Med vores Free-pakke har du fuld adgang til vores selvbetjente supportcenter. Her finder du hjælp til vores funktioner og svar på dine spørgsmål.

Du finder også nyttige artikler om at komme i gang med at bruge Trustpilots virksomhedsplatform.

Og på vores side med pakker og priser finder du en oversigt over, hvilke funktioner de forskellige pakker omfatter.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.