Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

​Oversigt over funktioner inkluderet i Trustpilot Free Følg

Nyd godt af gratis adgang til Trustpilot og opbyg tillid online!

Med Trustpilots Free-pakke har du adgang til en række af vores bedste funktioner! Her kan du se, hvad du får med Trustpilot Free.

Indsaml anmeldelser og styrk dit online omdømme

Det er essentielt for at udvikle din forretning, at du kender til dine stærke sider og de områder, du har brug for at forbedre. Indsamling af anmeldelser er den bedste måde at få værdifuld information fra dine kunder. Trustpilot tilbyder dig 100 invitationer pr. måned, som du kan sende til tidligere, nuværende eller kommende kunder. Du har adgang til vores optimerede invitationsskabelon, og du kan bruge vores eCommerce-apps, Automatiske Feedback Service eller manuelle invitationer til at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse af din virksomhed på Trustpilot.

Få mere trafik via Google

Trustpilot kan hjælpe din virksomhed med at blive bemærket på Google. Din hjemmeside kan være kvalificeret til at få Google Seller Ratings, hvilket giver dig stjerner i dine AdWord-kampagner. Det vil give dig endnu flere klik på dine annoncer.

Øg konverteringer med vores Micro Review Count TrustBox

TrustBoxe er Trustpilots widgets. De er applikationer, der kan tilføjes på din hjemmeside. De viser dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse. Med Trustpilot Free har du adgang til to TrustBoxe, hvor du kan vise dine kunder dit omdømme og forbedre din online konvertering.

Din virksomheds profilside på Trustpilot

Med Trustpilot Free kan du tilpasse din virksomheds profilside, så du gør opmærksom på din kundeservice og dit brand.

Det er på din virksomhedskonto, du kan håndtere dine kundeanmeldelser: Du kan svare offentligt på dem og rapportere anmeldelser, du mener er i strid med Trustpilots retningslinjer. Du har også mulighed for at få notifikationer hver gang, du får en ny anmeldelse.

Selvbetjeningssupport

Med vores Free-pakke har du fuld adgang til vores selvbetjente Support Center. Her kan du få hjælp til de funktioner, vi tilbyder, og finde svar på dine spørgsmål i vores mange guides, videoer og vejledninger.

For at komme i gang med Trustpilot anbefaler vi, at du læser vores guide Kom godt i gang.

Du kan også besøge vores side med en oversigt over vores pakker og priser samt vores liste over funktioner i de forskellige pakker.