Sådan bruger du Trustpilot gratis

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Udnyt den gratis adgang til Trustpilot og opbyg et troværdigt omdømme med Trustpilots Free-pakke, som giver dig adgang til nogle af vores bedste funktioner. Her kan du se, hvad du får med Trustpilot Free.

Indsaml anmeldelser og styrk dit online-omdømme

Anmeldelser fra dine kunder indeholder værdifulde oplysninger, som du kan bruge til at lære din virksomheds styrker og områder med forbedringspotentiale at kende, så du bedre kan videreudvikle den. Trustpilot tilbyder dig 100 invitationer pr. måned, som du kan sende til dine kunder. Du har adgang til vores optimerede invitationsskabeloner og kan bruge vores e-commerce-apps, Automatiske Feedback Service eller manuelle invitationer til at invitere dine kunder til at anmelde din virksomhed på Trustpilot.

Få mere trafik via Google

Med Trustpilot kan din virksomhed blive synligere på Google, da dit website kan kvalificere sig til at få Google Seller Ratings, som tilføjer stjerner til dine Google Ads-kampagner og dermed øger klikraten på dine annoncer.

Øg konverteringer med vores Micro Review Count TrustBox

TrustBoxe er widgets, som kan integreres på dit website. Du kan bruge dem til at vise dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse, så dine kunder kan se dit omdømme, og du kan forbedre dine konverteringer på dit website.

Med Trustpilot Free har du adgang til følgende tre TrustBoxe:

• Micro Review Count viser dit samlede antal anmeldelser på Trustpilot.

• Review Collector opfordrer kunderne til at skrive organiske anmeldelser på Trustpilot.review_collector_trustbox.png
  • Starter er en klikbar TrustBox, der er egnet til de første faser af kundens købsrejse.starter_trustbox.png

Din virksomhedskonto på Trustpilot

Med Trustpilot Free kan du via din virksomhedskonto tilpasse din virksomheds profilside til dine behov, så du kan fremhæve din kundeservice og dit omdømme.

Det er også på din virksomhedskonto, du kan håndtere dine kundeanmeldelser: Du kan svare offentligt på dem og rapportere anmeldelser, du mener er i strid med Trustpilots retningslinjer. Og du har mulighed for at få notifikationer hver gang, du får en ny anmeldelse.

Selvbetjeningssupport

Med vores Free-pakke har du fuld adgang til vores selvbetjente supportcenter. Her kan du få hjælp til de funktioner, vi tilbyder, og finde svar på dine spørgsmål i vores mange guides, videoer og vejledninger.

Du kan også læse nyttige artikler om at komme i gang med at bruge Trustpilots virksomhedsplatform.

Og på vores side med pakker og priser finder du en oversigt over, hvilke funktioner de forskellige pakker omfatter.