​[Webinar] om Produktanmeldelser

Vi bestræber os på at foretage nødvendige ændringer og opdateringer løbende, men grundet Trustpilot er en dynamisk virksomhed, kan der være indhold på denne side, der endnu ikke er opdateret.

Styrk tilliden til dine produkter og boost din SEO med Trustpilot Produktanmeldelser!

Produktanmeldelser er en vigtig del af en onlinebutiks branding og markedsføring. De hjælper med at opbygge tillid og loyalitet hos dine kunder. Og de kan give dig en bedre placering i søgemaskiner og bedre CTR for dine produktsider i organiske søgninger.

Trustpilot Produktanmeldelser supplerer brugeranmeldelser og hjælper dermed kunder til at træffe informerede købsbeslutninger.

I dette webinar kan du lære om:

• Produktanmeldelser og hvorfor de er vigtige for din virksomhed
  • Hvordan Trustpilots nye funktioner hjælper dig med at få og fremvise dine Produktanmeldelser.

Hvis du vil have mere information og assistance med produktanmeldelser, kan du læse vores guides i Supportcentret.

Webinar spørgsmål og svar

Nedenfor er nogle af de spørgsmål, der blev stillet under webinaret.

Hvor meget kan produktanmeldelser booste min organiske CTR?

Du vil kunne få en stigning i CTR på op til 30%, hvis stjernebedømmelser fra produktanmeldelser vises i organiske søgeresultater.

Hvordan inviterer jeg bedst kunder til at skrive en produktanmeldelse?

Vi har forskellige integrationer, som du kan bruge på din butiks hjemmeside, inklusive Shopify, Magento, WooCommerce, PrestaShop og BigCommerce, som automatiserer processen og gør det nemt at indsamle anmeldelser. Vores nye AFS 2.0-system giver dig også mulighed for nemt og ubesværet at invitere kunder til at skrive en produktanmeldelse og brugeranmeldelse via den samme invitation.

Hvordan styrker produktanmeldelser SEO?

Google elsker rich content fra anmeldelser. Produktanmeldelser styrker SEO ved at trække rich content fra dine anmeldelser og omsætte det til Rich Snippets-stjerner på Google.

Vil det gøre min hjemmeside langsommere, hvis jeg tilføjer produktanmeldelser til min hjemmeside?

Nej, det vil ikke gøre din hjemmeside langsommere, da Product Review TrustBoxen loades adskilt fra resten af din hjemmeside.

Jeg har samlet produktanmeldelser via et andet system - kan jeg få dem over i Trustpilot?

Ja! Du kan importere dine produktanmeldelser fra andre kilder. Tjek vores MultiSource TrustBox ud for at komme i gang, eller kontakte din Customer Success Manager.