Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

[Webinar] ​Træning i Trustpilots platform

Sæt din virksomhedskonto op og kom i gang med Trustpilot!

I dette træningswebinar får du en introduktion til, hvordan du sætter din virksomhedskonto op og kommer i gang med at indsamle anmeldelser så hurtigt som muligt.

Her er de vigtigste emner, vi vil gennemgå:

• Hvordan du logger ind på din virksomhedsside og får overblik over dashboardet
  • Hvordan du tilpasser din offentlige profilside
  • Hvordan du sender invitationer
  • Google Seller Ratings
  • Hvordan du svarer på anmeldelser
  • Hvordan du deler anmeldelser
  • Besøg vores Supportcenter.

Du kan få mere information ved at læse vores guide Kom godt i gang.

Webinar spørgsmål og svar

Nedenfor er nogle af de spørgsmål, der blev stillet under webinaret.

Hvad er forskellen mellem bruger- og produktanmeldelser?

Brugeranmeldelser hjælper forbrugere med at beslutte, hvilken virksomhed, de skal handle hos, mens produktanmeldelser hjælper forbrugere med at beslutte hvilke produkter, de skal købe.

Kan jeg se, hvor mange gange min Trustpilotprofil bliver vist i Googlesøgninger?

Ja! Tjek Analytics-dashboardet for at se, hvor mange gange din Trustpilotprofil bliver vist i Google. Du kan også se andre statistikker om, hvordan du klarer dig på Trustpilot.

Hvordan indsamler jeg bedst anmeldelser?

Vi anbefaler at bruge vores automatiske e-mailsystem AFS 2.0 for nemt at automatisere udsendelsen af invitations-emails til dine kunder. Hvis du vil vide mere om fordelene, kan du læse vores artikel: Opsætningsguide for Automatisk Feedback Service 2.0.

Kan jeg dele anmeldelser fra Trustpilot andre steder end på min hjemmeside?

Ja! Du kan dele dine anmeldelser på alle slags sociale medier ved hjælp af vores Facebook-app, funktion til deling på sociale medier med et enkelt klik eller vores Hootsuite-integration. Vi har også en række marketingaktiver, der kan fungere som inspiration eller guides til at dele dine anmeldelser på sociale medier.