Analytics-fanen: Insights

Insights-pakken indeholder en række dashboards, der kan hjælpe vores kunder med at få forretningsindsigt fra deres anmeldelser.

1. Customer Satisfaction Score (kundetilfredshedsscore) – et dashboard der tildeler din kundetilfredshed en værdi baseret på anmeldelsesbedømmelser.
  2. Tags – et dashboard der viser, hvordan dine taggede anmeldelser har klaret sig.

Customer Satisfaction Score

Din customer satisfaction score beregnes ved at trække procentdelen af negative anmeldelser fra de positive. Neutrale tæller med i det samlede antal respondenter og mindsker dermed procentdelen af Positive og Negative og skubber Customer Satisfaction Scoren mod 0. Customer Satisfaction Scoren kan ligge mellem -100 (hvis alle anmeldelser er Negative) og 100 (hvis alle anmeldelser er Positive).

Som eksempel: Hvis du har to 5-stjernede anmeldeler, en 4-stjernet anmeldelse og en 3-stjernet anmeldelse, bliver din Customer Satisfaction Score 25% + 25% + 0% -25% = 25%

Eller et andet eksempel: Hvis du har tre 5-stjernede anmeldelser og en 4-stjernet anmeldelse, bliver din Customer Satisfaction Score 25% + 25% + 25% + 0% = 75%

Tags

Du kan kategorisere eller tagge anmeldelser, som du vil. Det er nemt at analysere din præstation efter segment og holde øje med de vigtigste emner i brugeranmeldelser, når anmeldelserne er taggede. Læs mere om Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser.

I Tags-sektionen er det muligt at se daglige og månedlige statistikker for Average star rating (gennemsnitlig stjernebedømmelse), antal anmeldelser og Customer Satisfaction Score for anmeldelser, der har fået et tag.

Denne graf giver dig et overblik over Distribution of Customer satisfaction (fordelingen af kundetilfredshed) og Average star rating by tag (gennemsnitlig stjernebedømmelse alt efter tag).