Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Insights Følg

Insights-pakken indeholder en række dashboards, der kan hjælpe vores kunder med at få forretningsindsigt fra deres anmeldelser.

1. Insights for Customer Satisfaction - et dashboard, der beregner en Customer Satisfaction Score (score for kundetilfredshed) baseret på bedømmelser fra anmeldelser.
  2. Insights for tags - et dashboard der tracker, hvordan dine taggede anmeldelser klarer sig.

Customer Satisfaction Score

Customer Satisfaction Scoren udregnes ved at trække procentdelen af kunder, der er Positive fra procentdelen, der er Negative. Neutrale tæller med i det samlede antal respondenter og mindsker dermed procentdelen af Positive og Negative og skubber Customer Satisfaction Scoren mod 0. Customer Satisfaction Scoren kan ligge mellem -100 (hvis alle anmeldelser er Negative) og 100 (hvis alle anmeldelser er Positive).

Som eksempel: Hvis du har to 5-stjernede anmeldeler, en 4-stjernet anmeldelse og en 3-stjernet anmeldelse, bliver din Customer Satisfaction Score 25% + 25% + 0% -25% = 25%

Eller et andet eksempel: Hvis du har tre 5-stjernede anmeldelser og en 4-stjernet anmeldelse, bliver din Customer Satisfaction Score 25% + 25% + 25% + 0% = 75%

Tags

Du kan kategorisere eller tagge anmeldelser, som du vil. Det er nemt at analysere din præstation efter segment og holde øje med de vigtigste emner i brugeranmeldelser, når anmeldelserne er taggede. Læs mere om Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser.

I Tags-sektionen er det muligt at se daglige og månedlige statistikker for Average star rating (gennemsnitlig stjernebedømmelse), antal anmeldelser og Customer Satisfaction Score for anmeldelser, der har fået et tag.

Denne graf giver dig et overblik over Distribution of Customer satisfaction (fordelingen af kundetilfredshed) og Average star rating by tag (gennemsnitlig stjernebedømmelse alt efter tag).