Sådan foretager du en konverteringsoptimeringstest med TrustBox Optimizer

This feature is part of the Convert add-on module.

Get the module

Vores TrustBox Optimizer er et indbygget værktøj i alle vores TrustBoxe til at optimere dine konverteringer. Du kan bruge det til at måle og forbedre dine TrustBoxes effekt på din konverteringsrate på dit website.

Vi foretager splittests for at sammenligne, hvordan to eller flere TrustBoxe performer på dit website. På baggrund af testresultaterne anbefaler vi den bedste opsætning eller placering af din TrustBox, så du kan forbedre dit websites konverteringsrate.

Sådan starter du en konverteringsoptimeringstest

Konfiguration

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets > TrustBox Optimizer, og klik på Start ny test.
  2. Klik på Tilføj widget.
  3. Vælg den widget, du vil tilføje til testen, fra oversigten. Hvis du vil teste, hvordan dit website konverterer uden en TrustBox, skal du klikke på Tilføj version uden widget.
  4. Når du har færdigkonfigureret din TrustBox, skal du klikke på Tilføj widget til test.

5. Brug skydemekanismen i hver variant til at angive, hvor stor en procentdel af dine besøgende der skal se den.
  6. Gentag trin 2 til 5 for at vælge og konfigurere flere TrustBoxe til sammenligning. Du kan tilføje 3 varianter pr. test.
  7. Klik på Næste, følg instruktionerne, og implementér varianterne på dit website på samme måde, som du plejer. Hvis du ikke føler dig tryg ved at foretage ændringer ved dit websites kildekode eller bruge Google Tag Manager, kan du klikke på Få en udvikler til at foretage den, så du kan dele instruktionerne og koden med en udvikler.

Tilføj testkoden til dit website

Næste skridt er at tilføje koden til måling af konverteringer og TrustBoxenes kode-snippets på dit website. Vigtigt: Husk at fjerne koder, der har været brugt i forbindelse med tidligere tests, før du implementerer koden til den nye test.

1. Klik på Tilføj selv koden, og følg instruktionerne for at implementere TrustBox-koden på dit website. Sørg for at placere TrustBoxen på et konverteringssted, der er relevant for din virksomhed, f.eks. på dine produktsider eller din betalingsside.
  2. Vi vil anbefale dig at tilføje ordredetaljer mellem klammerne i de resterende felter under Koden til måling af konverteringer, så du kan blive klogere på, hvordan testvarianterne påvirker din omsætning.

Nedenfor finder du eksempler på de tre variabler, du kan inkludere i testen. Hvis du bruger Google Tag Manager, skal du blot kopiere og indsætte koden.

Variabel Beskrivelse Datatype Eksempel
ORDER_TOTAL Samlet ordrebeløb Tal 20129,95
CURRENCY Ordrevaluta Streng DKK
BASKET_SIZE Antal varer i kurven Tal 3

Du finder flere oplysninger om at tilføje TrustBoxe i forskellige e-commerce-systemer i lignende supportartikler.

Overvåg dine testresultater

Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets > TrustBox Optimizer, og klik på den igangværende test for at se, hvordan dine testvarianter performer.

Vi kombinerer antallet af websitevisninger og konverteringer for at udregne, hvordan dine varianter påvirker din konverteringsrate og omsætning.

Du kan læse mere om, hvordan du skal tolke testresultaterne, i vores supportartikel.

Sådan afbryder du en test

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > TrustBox Optimizer, vælg den relevante test, og klik på Stop test. Når du afbryder testen, forsvinder TrustBoxene automatisk fra dit website, men du skal selv sørge for at fjerne koden.
  2. Vurdér, hvilken testvariant du vil beholde, på baggrund af testresultaterne, og slet derefter attributten "data-group" fra dens div-kode ligesom i nedenstående eksempel.

3. For at fjerne de testede TrustBoxe helt skal du slette alle koder fra <head></head>- og <body></body>-elementet.

4. Endelig skal du fjerne koden til måling af konverteringer (medmindre du vil foretage flere tests på et andet tidspunkt).