Sådan forbedrer du dit websites konverteringsrate med vores TrustBox Optimizer

Vores TrustBox Optimizer er et værktøj til konverteringsoptimering. Den er indbygget i alle TrustBoxe og kan bruges til at tracke og forbedre, hvordan TrustBoxe påvirker dit websites konverteringsrate.

Vi bruger principperne bag splittests for at sammenligne, hvordan to eller flere TrustBox-varianter klarer sig på dit website. Baseret på de indsamlede data anbefaler vi den bedste TrustBox-opsætning eller placering og hjælper dig med at optimere dit websites konverteringsrate.

Hvis du er i gang med at køre en test, kan du læse denne artikel om, hvordan du skal forstå resultaterne fra din konverteringsoptimeringstest. Du kan læse mere om konverteringer i vores artikel TrustBox Optimizer – Ofte stillede spørgsmål.

Du kan køre to slags tests, som begge kan sættes op ved at følge trin 1:

1. Test med og uden en TrustBox

Test, hvordan dit website klarer sig med Trustpilot-anmeldelser. Besøgende vil kun få vist én TrustBox-variant, og de bliver delt op, så lige mange ser hver af TrustBox-varianterne (eller ingen TrustBox) på dit website. Testen hjælper dig med at finde ud af, hvor på dit website anmeldelser har størst virkning, og den skaber også et referencepunkt, så du kan blive ved med at optimere din brug af kundeanmeldelser. Du kan endda sammenligne en variant uden TrustBoxe med to forskellige TrustBox-varianter. Læs mere nedenfor.

2. Test forskellige TrustBoxe og placeringer

Test, hvordan 2 forskellige TrustBox-varianter klarer sig, og hvilken der har størst indflydelse på konverteringen. Vi viser kun én variant ad gangen til halvdelen af dine besøgende (opdelingen er 50/50).

Optimering af Optimizeren

Vores TrustBox Optimizer er designet til at køre flere tests. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne af den første test – eller selv hvis du får fantastiske resultater – skal du ikke stoppe. Hvis du kører flere tests, kan det hjælpe dig med at optimere din brug af TrustBoxe, og det vil også hjælpe dig med at forbedre din konverteringsrate.

Sådan starter du din første konverteringsoptimeringstest

For at opsætte en konverteringsoptimeringstest skal du gå til TrustBox-biblioteket på din virksomhedskonto og klikke på Optimér din TrustBox. Du vil nu se opsætningsflowet for testen, hvor du kan konfigurere den og få koden.

Trin 1: Vælg de TrustBoxe, du vil teste

1. Vælg de TrustBoxe, du vil have med i testen. Du kan vælge en variant uden en TrustBox og sammenligne den med 1 eller 2 TrustBoxe, eller du kan vælge at sammenligne 2 TrustBox-varianter med hinanden i en splittest.
    • For at teste med og uden en TrustBox – vælg Ingen TrustBox og op til 2 TrustBoxe.
    • For at teste forskellige TrustBoxe eller placeringer – vælg op til 2 TrustBoxe.
  2. Konfigurér din valgte TrustBox, og klik på Brug i test.
  3. Når du har valgt de varianter, du vil teste, bliver Fortsæt-knappen aktiveret. Klik på Fortsæt for at gå til næste trin.

Trin 2: Konfigurér dine testindstillinger

På indstillingssiden for optimeringstesten kan du se, hvor meget hver af dine varianter bliver vist. Du kan her beslutte, hvor stor en procentdel af dit samlede antal besøgende der får vist hver variant. Vi anbefaler, at du beholder standardindstillingerne, da det giver de hurtigste resultater og gør det lettere at sammenligne dem.

Bemærk: Du kan også tilføje en tredje variant uden en TrustBox ved at klikke på + Tilføj variant uden TrustBox.

Du kan lave en beregning af varighed, som kan bruges til at anslå, hvor lang tid testen skal køre for at få mærkbare resultater. Beregningerne er baseret på generelle data fra dit website. Da den beregnede varighed er et estimat, er der ingen garanti for, at den er nøjagtig. Testen kan tage længere eller kortere tid, og det er ikke sikkert, at den fører til mærkbare resultater. En konverteringsoptimeringstest kan højst køre i 12 uger. Hvis din test estimeres at tage længere tid, kan du enten ændre siden, du vil teste TrustBoxene på, eller øge den stigning i konverteringsraten, du vil registrere.

Klik på Få kode for at fortsætte til næste trin. Nu kan du se den kode-snippet, du skal implementere på dit website.

Alternativt kan du klikke på Send koden via e-mail for at sende den til dig selv eller din udvikler. Du vil få et delbart link med de nødvendige instruktioner og kode-snippets til at få testen sat i gang. Husk at klikke på Gem og fortsæt, inden du forlader siden.

Trin 3: Implementér koden på dit website

Implementér dine kode-snippets til TrustBoxe og til konverteringstracking på dit website, og placér TrustBoxene på sitet. Besøgende på dit website ser kun én variant ad gangen, baseret på dine testindstillinger.

Bemærk: En "konvertering" er, når en besøgende på dit website færdiggør et ønsket mål, såsom at foretage et køb, downloade et produkt osv. Vælg det konverteringssted, der er mest relevant for din virksomhed, og hvor du forventer, at din TrustBox vil påvirke et vigtigt forretningsparameter.

Vigtigt: Hvis det ikke er første gang, du kører en test med vores TrustBox Optimizer, skal du huske at fjerne koden fra din forrige test, inden du implementerer den nye kode.

1. Kopiér og indsæt script-snippet-koden i <head></head>-sektionen i dit websites HTML.
  2. Kopiér og indsæt kode-snippet'en for de TrustBoxe, du vil teste, i <body></body>-sektionen af dit websites kode, der hvor TrustBoxene skal være.
  3. Kopiér og indsæt koden for konverteringstracking på dit website, der hvor konverteringerne sker, f.eks. tilmelding til nyhedsbrev, bekræftelse af køb osv. Hvis du også vil se, hvordan din omsætning påvirkes, skal du huske at udfylde de ekstra felter mellem de firkantede parenteser med ordreinformation (anbefalet).

Nedenfor er eksempler på tre valgfri variabler, du kan sende sammen med din konverteringstracking:

Variabel Beskrivelse Datatype Eksempel
ORDER_TOTAL Samlet ordrebeløb Tal 20129,95
CURRENCY Ordrevaluta Streng DKK
BASKET_SIZE Antal varer i kurven Tal 3

Bemærk: Hvis du bruger Google Tag Manager, kan du bare kopiere og indsætte koden.

I vores supportartikler kan du læse mere om, hvordan du tilføjer TrustBoxe til forskellige eCommerce-systemer.

1. Klik på Gem og fortsæt for at færdiggøre opsætningen.

Bemærk: Hvis du ikke klikker på Gem og fortsæt, går dine ændringer tabt.

Trin 4: Hold øje med dine testresultater

Når du har implementeret TrustBoxen og scriptet til konverteringstracking på dit website, kan vi analysere, hvordan de forskellige varianter påvirker din konverteringsrate og omsætning, ved at kombinere antallet af visninger og konverteringer.

Du kan holde øje med dine testresultater og finde din rapport og dine testindstillinger under Integrationer > TrustBox-bibliotek > TrustBox Optimizer på din virksomhedskonto.

Under fanen Oversigt vil du kunne se en oversigt over dine testresultater. Teststatussen øverst på siden viser den nuværende status for din konverteringsoptimeringstest. Du vil også kunne se en kort oversigt over det samlede antal besøgende, konverteringer og varianter i testen.

Under fanen Detaljeret rapport vil du kunne se flere oplysninger om den igangværende konverteringsoptimeringstest. Når der er indsamlet nok data, vil du få vist anbefalinger baseret på resultaterne.

Under fanen Testindstillinger kan du justere indstillingerne for den igangværende test.

Bemærk: Hvis du vil ændre nogle af indstillingerne for en igangværende test, skal du starte testen forfra med de samme varianter. Tests, der har kørt mindre end 7 dage, vil blive slettet, og alle andre tests bliver gemt under Testhistorik.

Sådan afbryder du en test

(Tip: Rul ned for at læse, hvordan du starter en ny test).

Trin 1: Hurtig afbrydelse af konverteringsoptimeringstesten

Gå til Testindstillinger, og indstil visningen til 100% for den variant, du vil beholde, så bliver resten af varianterne ikke vist til besøgende på dit website. Følg derefter instruktionerne i trin 2.

Trin 2: Fuldstændig afbrydelse af konverteringsoptimeringstesten

Du kan afbryde en test ved at fjerne den kode for konverteringsoptimeringstesten, du har implementeret på dit website:

1. Hvis du gerne vil beholde de varianter, der har en TrustBox, skal du fjerne attributten data-group fra div-koden.
  2. Hvis du vil fjerne TrustBoxene helt, skal du fjerne al kode fra sektionerne <head></head> og <body></body>.
  3. Medmindre du har tænkt dig at køre flere tests, skal du også fjerne koden for tracking af konvertering.

Sådan starter du en ny test

Du starter en ny konverteringsoptimeringstest ved helt at fjerne koden fra din foregående test, så din datarapport er nøjagtig.

Trin 1: Stop den foregående konverteringsoptimeringstest fuldstændigt

1. Hvis du vil beholde en variant, der har en TrustBox, skal du fjerne data-group-attributten fra TrustBox-koden.
  2. Hvis du ikke vil beholde nogen af de forrige varianter, skal du slette hele TrustBox-koden fra <body></body>.

Trin 2: Start den nye test

Gentag trinene fra Sådan starter du din første konverteringsoptimeringstest.