Oversigt over Trustpilots Virksomhedsretningslinjer

For at hjælpe virksomheder med hurtigt at få overblik over Trustpilots regler har vi opsummeret de vigtigste dele af vores Virksomhedsretningslinjer i denne nemt overskuelige infografik.

Bemærk: Du kan se en større version af denne infografik på vores presseside.

Indsamling og besvarelse af anmeldelser:

• Kunder kan skrive en anmeldelse af din virksomhed, hvis de har købt eller bestilt noget fra den eller kan bevise, at de har brugt dine services.
  • Hvis du inviterer kunder til at skrive anmeldelser, skal invitationerne være neutrale. Det betyder, at du skal invitere alle kunder til at skrive en anmeldelse på samme måde eller invitere objektivt - f.eks. hver tredje kunde. Desuden skal invitationerne være skrevet på en måde, der ikke forsøger at påvirke kunderne til at skrive positive anmeldelser.
  • Virksomheder skal svare på anmeldelser på en retmæssig og høflig måde. Det er f.eks. ikke okay at bruge stødende sprog eller diskriminere eller true folk.

Trustpilot-værktøjer:

• Du kan bede dine kunder om at opgive et referencenummer, når de skriver anmeldelser.
  • Hvis din virksomhed bruger Trustpilots design, logoer eller widgets, skal du følge vores guidelines (inklusive Trustpilots styleguide) og undgå at bruge disse funktioner på en misvisende måde. For eksempel skal din TrustScore være opdateret eller datomærket.

Følgende er ikke tilladt:

• Som hovedregel må virksomheder ikke indsamle anmeldelser i deres lokaler. Vi tillader heller ikke, at udstyr, der ejes af virksomheden, bruges til at indsamle anmeldelser fra kunder.
  • Vi kan fjerne anmeldelser i særlige tilfælde og når de er i strid med vores Brugerretningslinjer - såsom hvis de er falske eller skrevet af dine medarbejdere.
  • Virksomheder kan rapportere anmeldelser, der er i strid med vores Brugerretningslinjer, men vi tillader ikke misbrug af vores rapporteringsfunktion.
  • Vi tolerer ikke trusler mod dem, der skriver anmeldelser, eller mod Trustpilot. Hvis det er relevant, kan vi blokere adgangen til Trustpilot og informere myndighederne.

Bemærk, at dette kun er et sammendrag. Du kan læse vores samlede Virksomhedsretningslinjer ved at klikke her.

Til dem der bruger vores platform og ikke er en virksomhed, har vi vores Brugerretningslinjer. Vi har også lavet en oversigt for brugere her.

Download infografikken som PDF:

Vedhæftede filer