Brug TrustBoxe med produktanmeldelser til at få Rich Snippets for SEO

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Maksimér værdien af dine TrustBoxe med produktanmeldelser, og opnå Rich Snippet-stjerner i organiske søgeresultater på Google.

Når du installerer en TrustBox med produktanmeldelser på dine produktsider, er dine sider altid opdateret med unikt indhold, som genererer mere organisk trafik. Samtidig kvalificerer du dig til at få Rich Snippet-stjerner, som fremhæver dine produkter i søgeresultaterne.

Du kan øge dine chancer for at få Rich Snippets ved at opfylde følgende to kriterier:

• Din TrustBox skal være implementeret korrekt.
  • Få Google til at gennemgå og indeksere dine produktsider for at sikre, at din struktureret data-markup og dit anmeldelsesindhold bliver indekseret.

Bemærk: Selv hvis du følger alle retningslinjerne, er det stadig op til Google, om de viser Rich Snippets i søgeresultaterne.

Sådan kontrollerer du, om din TrustBox er implementeret korrekt

Følg nedenstående instruktioner for at sikre, at din TrustBox er implementeret korrekt:

Kontrollér, at alle besøgende kan se din SEO-TrustBox

Sørg for, at din TrustBox er placeret, så den er synlig for dine besøgende på dine produktsider, så snart de kommer ind på en side.

Du får muligvis ikke Rich Snippets, hvis din TrustBox først er synlig, når dine besøgende går ind på en fane eller klikker på et link for at få vist mere indhold.

Kontrollér, at din Schema.org-markup er indlæst korrekt

Du sikrer, at dit website indlæser de korrekte data i din Schema-markup ved at inkludere felterne med produkt-SKU og produktnavnene.

1. Åbn din browser, og gå ind på din produktside. Højreklik på din TrustBox og derefter på Undersøg.
  2. Sørg for, at HTML-elementet inkluderer de korrekte data-sku- og data-name-felter.
  3. Scroll ned til sidens <head>-element, og find json-ld-elementet. Du kan også søge efter aggregrateRating. Kontrollér, at felterne name og sku er korrekte.

Dine TrustBoxe inkluderer forskellige schema-typer, afhængigt af hvordan de er installeret:

• TrustBoxe, der er installeret ved hjælp af en e-commerce-integration, beriges med markup-typerne product, description, image og brand.
  • TrustBoxe, der ikke er installeret ved hjælp af en e-commerce-integration, beriges kun med product-markup.

Bemærk: Vi anbefaler ikke, at du tilføjer din egen markup af samme schema-type udover dem, der er inkluderet i vores SEO-optimerede TrustBoxe med produktanmeldelser. Duplikeret markup kan nemlig have en negativ effekt på din SEO.

Kontrollér Schema.org-markup for din SEO-TrustBox med produktanmeldelser

1. Kopiér webadressen på produktsiden med SEO-TrustBoxen og sæt den ind i Googles testværktøj til strukturerede data.
    • Hvis testværktøjet ikke registrerer Schema-markuppen, er din sides indlæsningshastighed muligvis for langsom.
  2. Kontrollér, at der ikke er nogen fejl i feltet Product under Registreret.
  3. Klik på Product for at se de data, som Google læser fra markuppen.
  4. Når du klikker på et datafelt i ruden til højre, markeres den relevante HTML-markup i ruden til venstre. Kontrollér, at hvert felt er korrekt, dvs. AggregateRating, antal anmeldelser etc.

Få Google til at gennemgå og indeksere dine produktsider

Nu hvor din SEO-TrustBox er korrekt implementeret, skal du have Google til at gennemgå dine produktsider for at sikre, at Google har indekseret dit anmeldelsesindhold.

Hvis du sælger flere tusinde produkter på dit website, skal du have Google til at gennemgå dine mest populære produkter først. Når dine anmeldelser er blevet indekseret, bør Rich Snippets begynde at dukke op i søgeresultaterne på Google.

For at få Google til at indeksere dine produktsider skal du:

1. Logge ind på Google Search Console og vælge dit website.
  2. Indtaste webadressen på den side, der indholder TrustBoxen, i feltet Undersøg enhver webadresse i "[navn på dit website]".
  3. Når dataene er hentet, skal du klikke på Anmod om indeksering.
    • Hvis du får beskeden "Webadressen er ikke på Google", skal du klikke på Test aktiv webadresse for at finde ud af, hvorfor Google ikke kan gennemgå din side.
  4. Gentag denne proces for alle de webadresser, der indeholder den samme TrustBox. Når Google har indekseret dine sider, bør dine Rich Snippets begynde at dukke op i søgeresultaterne på Google.

Bemærk: Hvis dit site har lav autoritet og derfor ikke bliver gennemgået af Google tit, og hvis du ikke får Google til at hente dit nye indhold, kan der gå mere end tre måneder, før Google gennemgår dine produktsider.