Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Guide: Brug Product Review TrustBoxe til at få Rich Snippets til SEO Følg

Denne guide er lavet for at du kan få mest muligt ud af Trustpilots Product Reviews TrustBoxe. Vi har tilføjet en ny funktionalitet for vores TrustBoxe, som gør det muligt at optjene Rich Snippet-stjerner i organiske søgninger på en nem måde. Denne guide beskriver det, du skal gøre og prioritere for at få Rich Snippets i organiske søgninger på Google (SERP).

En god måde til konstant at holde dine produktsider "friske" med unikt indhold og drive mere trafik til dem er at vise produktanmeldelser på dem.

Der er to ting, du bør gøre, for at komme i gang med at få Rich Snippets i Google-søgninger.

1. Du skal installere TrustBoxen på din(e) produktside(r) og verificere, at den er implementeret korrekt.
  2. Du skal bede Google om at gennemgå din(e) produktside(r) for at sikre, at Google indekserer det nye strukturerede data-markup og -anmeldelsesindhold.

Det er desuden vigtigt altid at huske på, at Google foretrækker hjemmesider, der loader hurtigt og har en enkel sideopbygning.

Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan du implementerer en TrustBox.

Bemærk: Rich Snippets afhænger helt og aldeles af Google. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er det stadig op til Google, hvorvidt de viser Rich Snippets i søgemaskiners resultatlister.

Trin 1: Verificer, at du har implementeret din TrustBox korrekt

Begynd med at verificere, at SEO TrustBoxen kan ses af alle brugere

For at øge dine chancer for at få Rich Snippets, bør din Product Reviews SEO TrustBox kunne ses med det samme, når folk klikker sig ind på din(e) produktside(r), uden de behøver at scrolle. Anmeldelser bør ikke gemmes bag faner eller 'udvid alle'-links, da Google ellers formentlig ignorerer dette indhold.

Mens det nogen gange kan være fristende at gemme din Product Reviews SEO TrustBox bag en fane ud fra design-mæssige grunde, fraråder Google det, da det giver en dårlig brugeroplevelse. Desuden er denne teknik førhen blevet misbrugt af SEO-spammere, så derfor bør du undgå at gemme produktanmeldelser bag faner eller 'udvid alle'-links.

Derefter skal du manuelt tjekke, at SEO TrustBoxen er blevet implementeret og schema.org-markup'et loadet

Du skal sikre, at din hjemmeside loader de korrekte data ind i schema-markup'et. Felterne 'product SKU' og 'product title' er påkrævede, og du verificerer, at de korrekte data loades, ved gøre følgende:

I din browser skal du gå til din produktside:

1. Højreklik på TrustBoxen, klik Inspect Element og tjek data-sku- og data-name-felterne.
  2. Scroll til sidehovedet og find json-Id (eller søg efter aggregrateRating).

Du bør se noget i stil med dette:

Verificer, at felterne name og sku er korrekte.

Til sidst skal du validere, at schema.org-markup'et for SEO TrustBoxen til produktanmeldelser er korrekt

Kopier URL'et for den produktside, der indeholder din SEO TrustBox, til Googles Structured Data testværktøj.

Du vil få vist en testskærm som den nedenfor. Læs Structured Data Tool viser ikke noget schema-markup nedenfor, hvis værktøjet ikke registrerer schema-markup'et, og vend tilbage til denne sektion, når din kode er registreret.

I højre side af testskærmen er der en boks markeret med Product. Sørg for, at der er registreret 0 Errors.

Klik på Product. Boksen burde gerne åbnes og vise de data, Google kan læse ud fra markup'et, som vist nedenfor:

Når du klikker på dataene i panelet i højre side, vil det relevante HTML-markup blive markeret i panelet i venstre side. Tjek, at alle felter er, som de skal være, det vil sige AggregateRating, number of reviews osv.

Hvis Structured Data Tool ikke viser noget schema-markup

Hvis schema-markup'et ikke vises, har du muligvis sider, der loader langsomt. Sådanne sider forhindrer Structured Data Tool i at læse schema-markup'et og kan påvirke din virksomhed negativt på en række måder.

Læs sektionen Dine produktsiders loadinghastighed er for langsom nedenfor for bedre at forstå de potentielle konsekvenser af hjemmesider og produktsider, der loader langsomt, og læs, hvordan du komme dette problem til livs.

Trin 2: Bed Google om at gennemgå og indeksere dine produktsider

Nu er SEO TrustBoxen til produktanmeldelser korrekt implementeret, og TrustBoxen viser friskt indhold i form at anmeldelser skrevet af dine kunder. Nu er det tid til at bede Google om at gennemgå dine produktsider.

For at sikre, at Google har indekseret dit anmeldelsesindhold, bør du bede Google om at gennemgå din(e) produktside(r), når produkterne er blevet anmeldt. Hvis du sælger tusindvis af produkter på dine hjemmeside, anbefaler vi, at du starter med at bede Google om at gennemgå dine mest populære produkter først. Der bør ikke gå lang tid efter dine anmeldelser er blevet indekseret, før der begynde at dukke Rich Snippets op i Googlesøgninger.

For at bede Google om at indeksere dine produktsider, skal du gøre følgende:

1. Kopiér URL'erne fra de seneste anmeldelser fra din Virksomhedskonto.
  2. Log på Google Search Console og gå til Crawl > Fetch as Google som vist nedenfor.
  3. Skriv dit produkt-URL og klik så Fetch and render.
  4. Når Google har udført Fetch, skal du klikke på Submit to Index.
  5. Sæt hak i boksen I'm not a robot og derefter i Crawl only this URL og klik så til sidst på Go.

Gentag trinene ovenfor for alle dine produkt-URL'er, som har anmeldelsesindhold.

Googles systemer vil hente siden og give besked om, at du har nyt indhold. I takt med, du får flere anmeldelser, bør Google begynde automatisk at gennemgå dine produktsider oftere. Indtil du ser, at Google indekserer dine sider ofte, bør du bede Google om at gøre det manuelt.

Du kan give Google besked om nyt indhold for op til 500 individuelle URL'er inden for en 30-dags periode.

Bemærk: Hvis din side har lav autoritet, det vil sige ikke bliver indekseret af Google særlig tit, kan det tage mere end tre måneder, før Google indekserer dine sider, hvis du ikke beder Google om at hente dit nye indhold.

Yderligere måder at hjælpe Google med at indeksere dine produktsider

Lav et XML sitemap for at hjælpe Google med at indeksere dine produktsider

Sider for internetbutikker har normalt komplekse sidestrukturer og navigation, hvilket betyder, at produktsider ofte er langt nede i side-hierarkiet. Google kan have svært ved at navigere gennem disse sider og gennemgå alle produktsider.

Et XML sitemap, der indeholder URL'er for dine produktsider, kan hjælpe Google med at finde alle produkterne på din hjemmeside.

Tip: Hvis du sorterer dit XML sitemap efter seneste anmeldelse først, bør Google registrere produktsiderne med de nyeste anmeldelser først, når de gennemgår sitemap'et.

Link til produkter med nye anmeldelser kan hjælpe Google med at gennemgå dine produktsider

Når det kommer til SEO, er startsiden for en hjemmeside den vigtigste side. Af denne årsag gennemgår Google typisk startsiden oftere end nogen andre sider på din hjemmeside.

For at give dine produktsider et SEO-boost, anbefaler vi, at du linker til dine produktsider fra din startside.

Diagrammet nedenfor viser, hvordan en side for en internetbutik typisk er opbygget.

Du kan se, at produktsiderne er ca. fire niveauer nede. Mange internetbutikker består af hundredevis eller endda tusindvis af produkter, så det er mange sider, Google skal gennemgå.

For at hjælpe med det kan du bruge følgende teknik: Lav et modul på din hjemmeside, hvor brugere og Google kan se de fem eller ti af dine produkter, der har flest anmeldelser, og sørg for at dette modul opdateres dynamisk i takt med, at der bliver skrevet nye anmeldelser. Næste gang Google gennemgår startsiden, vil de se links til de produkter, der har de nyeste anmeldelser. Det er en mere direkte vej til dine produktsider i forhold til at navigere dertil fra startsiden, over en kategoriside, underkategoriside og endelig til produktsiden. Se illustrationen nedenfor.

Du kan også implementere et lignende modul på dine kategorisider og begrænse anmeldelserne, der bliver vist, til individuelle kategorier.

Del produktanmeldelser på de sociale medier, du bruger

Når kunder skriver produktanmeldelser på dine produktsider, hvorfor så ikke dele dem på de sociale medier, du bruger?

Sociale signaler spiller også en rolle i forhold til SEO. Ved at dele dine produktanmeldelser kan du hjælpe Google til at se dine anmeldelser, hvilket styrker dine produktsiders synlighed yderligere.

Derfor ser du muligvis ikke Rich Snippets for dine produkter i Google-søgninger

Google bestemmer, hvornår Rich Snippets deaktiveres

"[Google] foretager algoritmiske og manuelle kvalitetscheck for at sikre, at de strukturerede data lever op til kravene for relevans. I tilfælde, hvor [Google] ser struktureret data, der ikke lever op til disse krav, forbeholder [Google] sig retten til at deaktivere Rich Snippets for en side for at bibeholde søgeoplevelser af høj kvalitet for vores brugere." (Google)

Dine produktsiders loadinghastighed er for langsom

Der er mange årsager til, hvorfor du bør optimere loadinghastigheden for dine produktsider og din hjemmeside generelt. Her er et par af de vigtigste:

En sides loadinghastighed betyder noget i forhold til SEO, både for brugbarhed og konvertering.

• 40% af alle folk forlader en hjemmeside, der er mere end tre sekunder om at loade! (1)
  • En forsinkelse på ét sekund på en side kan resultere i 7% mindre konvertering.
  • Hvis din e-handelsside tjener 100.000 kr. om dagen, vil en forsinkelse på ét sekund potentielt kunne koste dig 2,5 millioner kr. i tabt salg hvert år.

Hjemmesider, der loader hurtigt, har den fordel, at Google gennemgår flere sider på hjemmesiden. Desuden belønner Google hjemmesiderne med bedre positionering i søgeresultater.

Du kan tjekke dine produktsiders loadinghastighed ved at bruge Googles PageSpeed Insights-værktøj.

Eksempel: Produktsiden nedenfor gav timeout-meddelelser i Googles Structured Data Tool. Når man skriver URL'et i PageSpeed Insight-værktøjet, kan man se, at desktop-sitet nåede op på 40/100, hvilket er kritisk.

Hvis dine sider får tal i samme størrelsesorden, anbefaler vi, at du arbejder sammen med dine udviklere om at optimere de elementer, Google foreslår, hurtigst muligt - eller i hvert fald de elementer, du har kontrol over.

En god score at gå efter er 70/100.

Yderligere advarsler og metoder til at hjælpe Google til at forstå din hjemmeside

Denne sektion omhandler forskellige problemer, vi har set på vores kunders hjemmesider.

Undgå dobbelt indhold

Søgemaskiner kan nemt registrere dobbelt indhold, hvilket kan resultere i, at færre af dine sider bliver gennemgået. I ekstreme tilfælde kan det også betyde, at søgemaskinen banlyser din hjemmeside eller giver dig en lavere rangering.

Vi ser nogle gange hjemmesider, der findes i både http og https. Det forvirrer Google og kan resultere i problemer med dobbelt indhold. Vi anbefaler at tage hånd om alle typer af dobbelt indhold, hvor det er muligt. For sider, der findes i både http og https, er den anbefalede løsning at skabe en permanent 301-omdirigering fra http-siderne til de tilsvarende sider på https. Det vil hjælpe Google til at forstå din hjemmeside.

Undgå spamagtigt struktureret markup

Hvis du ikke følger Googles retningslinjer for struktureret data og f.eks. bruger markup af indhold, som er synligt for brugere, markup på irrelevant eller vildledende indhold og/eller anden manipulerende adfærd, kan Google straffe din hjemmeside, så du ikke opnår Rich Snippets.

Nogle nyttige links: