Få review snippets med TrustBoxe til produktanmeldelser

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Maksimér værdien af dine TrustBoxe, og opnå review snippet-stjerner i organiske søgeresultater. Læs med her, og find ud af, hvordan du gør.

Når du installerer en TrustBox til produktanmeldelser på dine produktsider, er dit indhold altid opdateret og genererer mere organisk trafik. Samtidig kvalificerer du dig til at få review snippet-stjerner, som fremhæver dine produkter i søgeresultaterne.

Vi tilbyder to TrustBoxe, der kan bruges til at få review snippets: Product Reviews SEO og Product Reviews MultiSource SEO.

Bemærk: Det er op til Google, om du får review snippet-stjerner i dine annoncer. Selvom du opfylder deres krav og retningslinjer, er du ikke garanteret dem.

Sådan kontrollerer du, om din TrustBox er implementeret korrekt

For at få review snippets skal du først sikre dig, at din TrustBox er implementeret korrekt ved at følge nedenstående instruktioner.

Kontrollér, at alle besøgende kan se din SEO-TrustBox

Placér din TrustBox et fremtrædende sted på dine produktsider. Dine besøgende skulle helst se den, så snart de kommer ind på siderne. Og hvis de først ser den, når de klikker på et link eller en fane, er der risiko for, at Google ikke giver dig review snippets.

Kontrollér, at din Schema-markup bliver indlæst korrekt

Du sikrer, at dit website indlæser de korrekte data i din Schema-markup ved at inkludere felterne med produkt-SKU og produktnavnene.

1. Gå ind på din produktside på dit website, og find din TrustBox. Højreklik på den, og klik derefter på Undersøg.

Bemærk: Denne kommando varierer alt efter, hvilken browser du bruger. Hvis du bruger Chrome, skal du klikke på Undersøg, og hvis du bruger Safari, skal du klikke på Undersøg element

1. Sørg for, at HTML-elementet inkluderer de korrekte data-sku- og data-name-felter.
  2. Scroll ned til sidens <head>-element, og find json-ld-elementet. Du kan også søge efter aggregrateRating. Kontrollér, at felterne name og sku er korrekte.

Dine TrustBoxe inkluderer forskellige schema-typer, afhængigt af hvordan de er installeret:

• TrustBoxe, der er installeret ved hjælp af en e-commerce-integration, beriges med markup-typerne product, description, image og brand.
  • TrustBoxe, der ikke er installeret ved hjælp af en e-commerce-integration, beriges kun med product-markup.

Tip: Vi anbefaler ikke, at du tilføjer din egen markup af samme schema-type udover dem, der er inkluderet i vores SEO-optimerede TrustBoxe til produktanmeldelser. Duplikeret markup kan nemlig have en negativ effekt på din SEO.

Bekræft, at din SEO-TrustBox er kvalificeret til review snippets

Hvis du vil sikre, at dine produktsider med SEO-TrustBoxe er veloptimerede og kvalificeret til review snippets, kan du udføre en simpel test. Du skal blot kopiere webadressen på din produktside med SEO-TrustBoxen og indsætte den i Googles testværktøj for udvidede resultater, så bliver din side hentet og analyseret. Når analysen er færdig, bliver der genereret en rapport, hvor eventuelle problemer eller advarsler er fremhævet.

Få Google til at gennemgå og indeksere dine produktsider

Nu hvor din SEO-TrustBox er korrekt implementeret, skal du have Google til at gennemgå dine produktsider for at sikre, at Google har indekseret dit anmeldelsesindhold. Hvis du sælger flere tusinde produkter på dit website, skal du have Google til at gennemgå dine mest populære produkter først. Sådan gør du:

1. Log ind på Google Search Console, og vælg dit website.
    2. Indtast webadressen på den side, der indeholder TrustBoxen, i feltet Undersøg enhver webadresse i "navn på dit website".
    3. Klik på Anmod om indeksering, når Google har hentet dataene.
    4. Gentag denne proces for alle webadresserne, der indeholder den samme TrustBox.

Hvis du får beskeden "Webadressen er ikke på Google", skal du klikke på Test aktiv webadresse for at finde ud af, hvorfor Google ikke kan gennemgå din side.

Når Google har indekseret dine sider, bør dine review snippet-stjerner begynde at dukke op i søgeresultaterne.

Bemærk: Hvis dit site har lav autoritet og derfor ikke bliver gennemgået af Google tit, og hvis du ikke får Google til at hente dit nye indhold, kan der gå mere end tre måneder, før Google gennemgår dine produktsider.