​Guide: Få Rich Snippets for SEO med TrustBoxe til brugeranmeldelser

Med TrustBoxe er det nemt for din virksomhed at opnå Rich Snippets. Når du implementerer en TrustBox på dit website, laves der markup på din TrustScore og dit samlede antal anmeldelser, hvilket hjælper dit website med at skille sig ud i Google-søgninger.

En TrustBox vil ikke forbedre dit websites SEO direkte, men markup'et gør det lettere for Google at forstå din bedømmelse. Dette kan øge din organiske klikrate, generere mere trafik til dit website og med tiden forbedre din rangering. Læs mere om Googles retningslinjer for struktureret data.

Hvis du er interesseret i at få Rich Snippets for produktanmeldelser, anbefaler vi vores SEO-venlige Product Reviews TrustBox.

Få Rich Snippets med en TrustBox

TrustBoxe er den hurtigste og letteste måde at vise anmeldelser på dit site. Vi følger hele tiden tendenserne inden for struktureret data og kan sikre, at din implementering altid er i overensstemmelse med Googles retningslinjer, forudsat at du nøje følger vores retningslinjer for implementering af TrustBoxe.

Sådan kommer du i gang med at få Rich Snippets i Google-søgninger ved hjælp af TrustBoxe:

Trin 1: Tilføj en TrustBox på dit website

1. Vælg en TrustBox, der er designet til at vise brugeranmeldelser, fra TrustBox-biblioteket.
  2. Sæt hak i boksen Slå Rich Snippets for SEO til.
  3. Implementér TrustBox-koden på dit website ved at følge retningslinjerne for implementering.

Trin 2: Få Google til at gennemgå og indeksere dine sider

1. Log på Google Search Console, vælg dit website, og gå til Gennemsøg > Googlebot-simulator.
  2. Tilføj URL'et for den side, hvor du har implementeret TrustBoxen, og klik på Hent og gengiv.
  3. Når Google er færdig, skal du klikke på Indsend til indeks.
  4. Sæt hak i boksen Jeg er ikke en robot, derefter i Gennemgå kun denne webadresse, og klik så på Start.

Gentag ovenstående trin for alle de URL'er, hvor du har implementeret den samme TrustBox. Når dine sider er indekseret, bør Rich Snippets blive vist i Google-søgninger.

Retningslinjer for implementering

Hvis dit site har lav autoritet (og derfor ikke bliver gennemgået af Google særlig tit), kan det tage mere end tre måneder, før Google gennemgår dine sider. Du skal derfor bede Google om at hente dit nye indhold.

Sådan opnår du optimale resultater:

Gør altid dette

1. Brug kun TrustBox-koden på en håndfuld destinationssider (ikke mere end 5), f.eks.:
    • Din "Om os"-side eller en side med kundeudtalelser.
    • En eller to centrale destinationssider.
  1. Placér TrustBoxen, hvor folk nemt kan se stjernerne, så snart de lander på din side, og f.eks. ikke først skal scrolle ned.
    • Tip: Undgå at placere den i det globale sidehoved/-fod eller i navigationsmenuen, hvor TrustBoxen vil kunne ses på hele websitet.

Gør aldrig dette

1. Forsøg ikke at få Rich Snippet-stjerner fra din TrustScore på hele dit website, da det vil blive anset for spam og ikke er velset hos Google.
    • Tip: Placér en almindelig TrustBox (uden Rich Snippet-markup) på andre sider.
  1. Tilføj ikke SEO-TrustBoxen på dine kategorisider. Google tillader ikke kategorisider at få Rich Snippets, så hvis du gør det, overtræder du deres retningslinjer.

Bemærk, at Google ikke understøtter Rich Snippet-stjerner for SEO-optimerede TrustBoxe på hjemmesiden. Vi vil dog stadig anbefale dig at bruge en SEO-optimeret TrustBox på din hjemmeside for at tilføje metadata til dit website og gøre det mere synligt i Googles Knowledge Graph.

Vigtigt: Rich Snippets afhænger udelukkende af Google. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er det stadig op til Google, om de viser Rich Snippets i deres søgeresultater.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du endnu ikke har fået Rich Snippets, kan du finde hjælp her.

Hvad er Rich Snippets?

Rich Snippets laver markup på din websides indhold og hjælper derved søgemaskiner med nemmere at finde og indeksere information.

Rich Snippets er ikke det samme som Google Seller Ratings eller de gule stjerner, der vises i dine annoncer. Rich Snippet-stjerner vises i organiske søgeresultater.

Vil Google indeksere brugeranmeldelser fra TrustBoxe, der er optimeret til SEO?

Nej. Google indekserer indholdet af anmeldelserne på din virksomheds profilside på trustpilot.dk. Det samme indhold bør samtidig aldrig indekseres på dit website også, da det vil blive markeret som dobbelt indhold og kan føre til SEO-straffe. TrustBoxe laver kun markup på din TrustScore og dit samlede antal anmeldelser.

Kan jeg tilføje Rich Snippets til alle mine sider?

Vi råder dig stærkt til ikke at gøre det. Det vil være vildledende, og Google vil højst sandsynligt opfatte det som spam. Vi anbefaler, at du udvælger en eller to sider, der bedst repræsenterer din virksomhed, f.eks. din Om os-side. Derudover kan du også tilføje Rich Snippets til 1 eller 2 centrale destinationssider, men du bør ikke tilføje Rich Snippets til mere end 5 sider på dit website.

Hvordan tilføjer jeg Rich Snippets til min kategori- eller produktlisteside?

Vi har set mange websites, der laver markup på deres produktlistesider, som var de produkter. Måske gør dine konkurrenter det, men det er i strid med Googles retningslinjer, og du risikerer at miste alle dine Rich Snippets, herunder legitime Rich Snippets på produktsider.

Google er allerede begyndt at skride til handling over for visse større sites, som bruger Rich Snippets forkert. Du får mest ud af at følge Googles retningslinjer, og med vores TrustBoxe tilbyder vi en sikker måde at gøre det på.

Hvorfor er Rich Snippet-markup'et kun tilgængeligt for nogle TrustBoxe?

Vores Rich Snippet-funktion er kun tilgængelig i de få TrustBoxe, der er helt i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Disse TrustBoxe viser:

• Din overordnede TrustScore og dit samlede antal anmeldelser.
  • Dine anmeldelser.
  • Den oprindelige kilde, hvor dit sites besøgende (og Google) kan læse alle anmeldelserne.

Hvor lang tid går der, før Rich Snippets bliver vist i mine søgeresultater?

Log på Google Search Console, når du har implementeret TrustBoxen, og lav en Hent og indsend for at få Google til hurtigere at gennemgå din side igen og fortælle dem, at du har et nyt Rich Snippet-markup. Nogle af vores kunder har fået Rich Snippets næste dag, mens det for andre har taget op til seks uger. Nogle gange vil Rich Snippets blive vist med det samme, hvorefter de forsvinder. De kommer tilbage, næste gang Google gennemgår dit site, hvilket er helt normalt for Google. Bemærk, at Rich Snippets udelukkende afhænger af Google. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er det stadig op til Google, om de viser Rich Snippets i deres søgeresultater. Nogle sites vil muligvis aldrig være i stand til at få Rich Snippets, f.eks. spillesites.

Kun Google viser mine Rich Snippets. Hvorfor vises de ikke i Bing?

Alle TrustBoxe til brugeranmeldelser, der er optimeret til SEO, bruger JSON-LD. Bing understøtter endnu ikke JSON-LD men har i 2018 meddelt, at det er på vej.

Hvorfor vises mine Rich Snippets ikke i Googles søgeresultater?

Der kan gå op til seks uger, fra Google gennemgår din side, til indholdet vises i søgeresultater. Nogle gange forlænges processen, fordi en side skal indsendes flere gange, før den bliver gennemgået.

Nyttige links og mere information