Trustpilots Zendesk-integration

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Integrér Zendesk med Trustpilot, og strømlin din kundeservice. Ved hjælp af integrationen kan du administrere alle dine anmeldelser via Zendesk uden at logge ind på Trustpilot eller ændre dine arbejdsprocesser. I denne artikel kan du læse, hvordan du opsætter og administrerer integrationen.

Bemærk: Der kan gå et par minutter, før dit svar er synligt på Trustpilot pga. cachelagring.

Download integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > Kundesupport > Zendesk.
  2. Klik derefter på Download.

Installér integrationen

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke logge ind med din Google-konto.

1. Klik på Manage under sektionen Apps.

1. Hvis du tidligere har installeret en anden version af denne integration, skal du afbryde den gamle version, før du forbinder den nye. Hold markøren over integrationen, vælg Uninstall fra rullemenuen, og klik herefter på Upload private app. Hvis du aldrig har brugt denne integration før, skal du klikke på Upload private app.

1. Indtast det ønskede navn under App Name, og klik på Choose File. Vælg den fil, du lige har downloadet fra Trustpilot, og klik på Upload.

1. På den næste side skal du aktivere de rolle- og gruppebegrænsninger, du foretrækker, og derefter klikke på Install.

1. Når installationen er fuldført, skal du rulle ned til sektionen Channels nederst til venstre på siden. Klik først på Channel integrations og derefter på ikonet Trustpilot-integration.

1. Klik på Add account under sektionen Accounts. Vælg de domæner, du vil integrere med Zendesk, og klik på Submit. Klik på Allow på den næste side for at bekræfte dit valg.

Administrér integrationen

Når du har sat integrationen op, vil dine serviceanmeldelser dukke op som tickets i Zendesk, hvorfra du kan læse og besvare dem direkte.

Bemærk: Tagging, rapportering eller deling af anmeldelser er ikke understøttet af denne integration. Disse funktioner kan kun benyttes fra din virksomhedskonto på Trustpilot ved at gå til Anmeldelser > Serviceanmeldelser.

Synkronisér tidligere anmeldelser

Hvis du har aktive tickets med nye anmeldelser, som blev skrevet inden du installerede en opdateret version af integrationen, kan du synkronisere disse anmeldelser og besvare dem.

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne.
  2. Klik på Channel integrations under sektionen Channels.
  3. Vælg Trustpilot Reviews, og klik på Accounts. Klik derefter på hjul-ikonet til højre for Trustpilot account, og vælg Edit.
  4. Brug skydeknappen til at aktivere Sync unanswered reviews under Set up Trustpilot Integration, og vælg den periode, du ønsker at synkronisere.
  5. Klik på Submit, så de synkroniserede anmeldelser bliver vist som nye tickets under Tickets requiring your attention.

Besvar serviceanmeldelser

1. Log ind på din Zendesk-konto, og klik på ikonet Home i venstre hjørne af siden.
  2. Din virksomheds serviceanmeldelser vil blive vist som tickets under Tickets requiring your attention. Vælg den ticket og anmeldelse, du ønsker at besvare, og åbn den.
  3. Nu kan du læse anmeldelsen og besvare den i den tilhørende boks.
  4. Klik på Submit for at offentliggøre dit svar.

Bemærk: Trustpilot viser kun ét svar pr. anmeldelse. Hvis du skriver flere besvarelser i Zendesk, vil kun det nyeste blive vist på Trustpilot.

Administrér brugerroller og -rettigheder

Hvis du ikke tildelte dine medarbejdere brugerroller og -rettigheder, da du installerede integrationen, eller hvis du ønsker at ændre dem, kan du gøre det i Zendesk.

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne.
  2. Klik på Manage under sektionen Apps og derefter på ikonet Trustpilot-integration.
  3. Markér felterne ud for de rolle- og gruppebegrænsninger, du foretrækker, og vælg, hvilke grupper der skal have adgang til integrationen, under App details.
  4. Klik på Update for at bekræfte dit valg.

Afbryd integrationen

Hvis du afbryder integrationen, vil tilknyttede konti, roller og rettigheder blive slettet. Ticket-data, såsom anmeldelser og svar, vil blive gemt.

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne.
  2. Klik på Manage under sektionen Apps.
  3. Hold markøren over integrationen, og vælg Uninstall i menuen.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.