Sådan installerer du Trustpilots Zendesk-integration

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Opgradér nu

Med vores Zendesk-integration kan du strømline din kundeservice. Ved hjælp af integrationen kan du administrere alle dine serviceanmeldelser via Zendesk uden at logge ind på Trustpilot eller ændre dine arbejdsprocesser. I denne artikel kan du læse, hvordan du opsætter og administrerer integrationen.

Bemærk: Der kan gå et par minutter, før dit svar er synligt på Trustpilot pga. cachelagring.

Download integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > Kundesupport > Zendesk.
  2. Klik derefter på Download.

Installér integrationen

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne.

Bemærk: Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke logge ind med din Google-konto.

1. Klik på Manage under sektionen Apps.
  1. Hvis du tidligere har installeret en anden version af denne integration, skal du afbryde den gamle version, før du forbinder den nye. Hold markøren over integrationen, vælg Uninstall fra rullemenuen, og klik herefter på Upload private app. Hvis du aldrig har brugt denne integration før, skal du klikke på Upload private app.
  1. Indtast det ønskede navn under App Name, og klik på Choose File. Vælg den fil, du lige har downloadet fra Trustpilot, og klik på Upload.
  1. På den næste side skal du aktivere de rolle- og gruppebegrænsninger, du foretrækker, og derefter klikke på Install.
  1. Når installationen er fuldført, skal du rulle ned til sektionen Channels nederst til venstre på siden. Klik først på Channel integrations og derefter på ikonet Trustpilot-integration.
  1. Klik på Add account under sektionen Accounts. Vælg de domæner, du vil integrere med Zendesk, og klik på Submit. Klik på Allow på den næste side for at bekræfte dit valg.

Administrér integrationen

Når du har sat integrationen op, vil dine serviceanmeldelser dukke op som tickets i Zendesk, hvorfra du kan læse og besvare dem direkte.

Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Næste: Trustpilots Zendesk-integration: Sådan besvarer du anmeldelser