Sådan fungerer integrationen mellem Zendesk og Trustpilot

Integrér Zendesk med Trustpilot, og strømlin din kundeservice. Ved hjælp af integrationen kan du administrere alle dine anmeldelser via Zendesk uden at logge ind på Trustpilot eller ændre dine arbejdsprocesser.

Læs og besvar anmeldelser i Zendesk

Når du har sat integrationen op, kan du læse og besvare anmeldelser direkte fra Zendesk.

Zendesk kontrollerer automatisk din virksomhedsprofil på Trustpilot med få minutters mellemrum. Når din virksomhed får en ny anmeldelse, opretter Zendesk en ny sag. Integrationen vil ikke påvirke dine makroer eller triggere, men hvis du ønsker det, kan du automatisere opgaver ved at oprette nye triggere eller makroer.

Når du svarer på en anmeldelse via Zendesk, offentliggøres svaret på Trustpilot. På grund af caching kan der gå nogle få minutter, før dit svar kan ses. Bemærk dog, at Trustpilot kun viser ét svar pr. anmeldelse, så man vil kun kunne se dit seneste svar på Trustpilot, hvis du skriver flere i Zendesk.

Hvis en forbruger redigerer en anmeldelse, bliver den eksisterende sag i Zendesk opdateret.

Bemærk: Hos Trustpilot anbefaler vi, at du får dine medarbejdere til at svare på anmeldelser, da forbrugerne påskønner personlige svar mere end automatiske svar.

Tag, rapportér og del anmeldelser

Det er i øjeblikket ikke muligt at tagge, rapportere eller dele anmeldelser direkte fra Zendesk. For at udføre disse handlinger skal du blot klikke på Trustpilot Business-linket i den pågældende sag, og gå direkte til siden Brugeranmeldelser.

Når du klikker på linket, kommer anmeldelsen frem på siden Brugeranmeldelser.

Tip: Hvis du pre-tagger dine invitationsmails, kan du aktivere indstillingen Include pre-tags from your reviews on the Zendesk tickets. Du kan derefter se dine pre-tags i dine support-sager som standard Zendesk-tags. Du kan altid ændre dine indstillinger.

Opsætning af Trustpilots Zendesk-integration

Integrér Zendesk med Trustpilot ved at følge disse trin:

1. Zendesk skal bruge følgende oplysninger fra din Trustpilot-konto:
    • E-mail og adgangskode til din virksomhedskonto. (* Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke logge ind med din Google-konto.)
    • Adgang til de websites, du gerne vil integrere med Zendesk
  2. Dette trin er valgfrit, men anbefales. Brug en generel e-mailadresse til at sætte integrationen op, f.eks. info@trustpilot.com. Så vil integrationen stadig fungere, hvis brugeren, der oprettede den, forlader virksomheden.
  3. Gå til Zendesk og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne. Gå til Channel Integrations og find Zendesk Apps Marketplace. Alternativt kan du vælge MarketplaceAdmin-hjulet og finde Trustpilot Reviews-appen.
  4. Klik på Free, og vælg, hvilken Zendesk-konto appen skal tilføjes til, fra rullemenuen. Klik derefter på Install.
  5. Vælg Title til appen, og markér feltet Channel Integrations terms. Klik på Install. Bemærk, at du på denne side kan aktivere rollestyring, så det er begrænset, hvem der kan tilgå appen.
  1. Når du har færdiggjort installationen, skal du klikke på Channel Integrations og vælge appen.
  2. Vælg Accounts-fanen øverst på siden.
  3. Klik på Add account, og log ind på Trustpilot i det vindue, der kommer frem.
  4. Vælg de websites, du vil integrere med Zendesk, når du er logget ind. Og hvis du pre-tagger dine invitationsmails, kan du aktivere indstillingen Include pre-tags from your reviews on the Zendesk tickets.
  5. Nu er opsætningen færdig, og du vil begynde at se anmeldelser i Zendesk.

Du kan administrere rollestyring ved at vælge appen under Admin i Zendesk og klikke på fanen Manage. Appen kan også afinstalleres herfra.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.