Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

​Zendesk integrationsguide

Når du integrerer Trustpilot med Zendesk, får du en mere strømlinet oplevelse med at håndtere anmeldelser fra dine kunder. Du får mulighed for at håndtere alle dine anmeldelser fra ét sted, uden at skulle logge ind på din Trustpilot-konto eller skifte workflow.

Sådan fungerer integrationen mellem Zendesk og Trustpilot

En mere detaljeret forklaring

Når Zendesk-integrationen er sat op og kører, vil Zendesk automatisk lave en ny sag for hver ny brugeranmeldelse, der bliver skrevet på Trustpilot. Zendesk tjekker, om der er nye anmeldelser, med få minutters mellemrum (intervallet styres udelukkende af Zendesk).

Alle offentligt tilgængelige svar på brugeranmeldelser, der skrives via Zendesk, bliver føjet til din kundes anmeldelse med det samme (dog kan der forekomme caching) på samme måde, som hvis du svarede fra din Trustpilot-konto. Derfor vil alle offentlige svar kunne ses på Trustpilot, og hvis du skriver et svar nummer to på samme anmeldelse, vil det nyeste svar overskrive det første.

Hvis dine kunder på et tidspunkt ændrer deres anmeldelse, vil det opdaterede indhold blive føjet direkte til den samme sag i Zendesk.

Funktioner, der ikke er integrerede

Tags, rapportering og deling er ikke er tilgængelige i Zendesk-integrationen. Men når du klikker på linket til Trustpilot, som findes under hver sag, bliver du taget til din Trustpilot virksomhedskonto, hvor du får vist den pågældende anmeldelse, som du så kan tagge, rapportere eller dele.

Åben alle

Opsætning af Trustpilots Zendesk-integration
  1. Gå til Zendesk og vælg Admin-hjulet i nederste venstre hjørne. Gå til Channel Integrations og find Zendesk App Marketplace. (Alternativt kan du gå til Admin-hjulet, vælge Marketplace og finde Trustpilot Review-app'en).
  2. Klik på Free og vælg i drop-down-menuen, hvilken Zendesk-konto, app'en skal tilføjes. Klik derefter på Install.
  3. Vælg en Title til app'en og tjek Channel Integrations terms-boksen. Klik på Install.
    Bemærk, at du kan indstille rettighederne for rollen (role permissions), så du også kan tilgå app'en fra denne side.
  4. Efter du har færdiggjort installationen, skal du klikke på Channel Integrations og vælge app'en.
  5. Vælg Accounts-fanen øverst på siden.
  6. Klik på Add account, hvilket vil få et pop-op-vindue frem, hvor du vil blive bedt om at logge ind på Trustpilot.
  7. Når du er logget ind, kan du vælge hvilken hjemmeside, du ønsker at importere anmeldelser fra. (Dette er kun relevant, hvis du har adgang til mere end én hjemmeside på Trustpilot).
  8. Når du har gjort dette, er opsætningen færdig, og du vil begynde at se anmeldelser i Zendesk.

Bemærk: Hvis du ønsker at ændre din rolles rettigheder, kan du vælge app'en under Admin i Zendesk og klikke på fanen Manage. App'en kan også afinstalleres herfra.